![]() |
#101 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie do tych którzy jush to maja. Czy jak zainstaluje ten dodatek na Nocne ¯ycie to bede gra³ na p³ycie od nocnego ¿ycia, czy od tego dodatku? Ja go kupie jestem fanem i musze miec wszystkie cze¶ci w swoim domku
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Bêdziesz gra³ na p³ycie od nocnego ...
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS. Piszê siê s³ów, a nie s³uw :wacko: |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
...b³±d dodatku, tylko gry! U mnie przy wachlarzu, w dymku, by³a pokazana jaka¶ tandetna obrazina (s³ówko wymy¶lone, nie czepiaæ sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
ja bym sobie kupi³a ten dodatek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Sk±d: Bia³ystok / Kraków
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Sephora i Vanillienné da³y w tym tamacie zdjêcia z dodatku, ale ¿e mamy specjalny dzia³ na fotki , wiêc przenios³am je w nowym temacie do odpowiedniego dzia³u.
Tutaj znajdziecie temat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Ej nierobcie ludziom kefiru z mozgu! Niech se ludzie kupujom albo nie..... xP xP xP xP xP
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie do tych, którzy posiadaj± ju¿ ten dodatek... Czy instalator "dowala" znowu kolejne ile¶ MB na dysk C przypuszczaj±c, ¿e instalujemy na innym dysku??I je¶li tak to ile?? Z reszt± w ogóle nie mam zielonego pojêcia o tym, jak wygl±da instalacja, wiêc mo¿e mnie o¶wiecicie
![]() P.S. nie chce mi siê przeszukiwaæ ca³ego tematu w poszukiwaniu, czy ju¿ takie pytanie by³o xP . Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 26.11.2005 - 11:43 |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Chmm
z tym flamingiem soory Ale o wigili nic niewiem, zresztom tera gram w The Movies zaje*** |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 3 (0 u¿ytkownik(ów) i 3 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|