![]() |
#101 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ja ogólnie uwielbiam rudzielce, także podoba mi się. Ma ładne kości policzkowe i oczy. Jedynie troszkę zmieniłabym nos, bo z przodu nieco dziwnie wygląda.
![]() |
#102 |
Reputacja: 10
|
![]()
Faza, niepokorna, Akmiss - dziękuję. Od następnej simki biorę się porządnie za nosy!
![]() Może ktoś jeszcze się skusi? ![]() Ostatnio edytowane przez Sendri : 26.11.2009 - 11:28 |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Rzeczywiście nos jakoś dziwnie wykrzywiony, ale poza tym simka mi się szalenie podoba, jest taka spokojna i zrównoważona.
Ale Ty za to jesteś okrutna-pokazywać słoneczne liście gdy za oknem mam pół metra śniegu! EDIT: Popatrz, w niemal identycznym czasie pomyślałyśmy o sobie nawzajem w pracach;p
Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 17.10.2009 - 11:10 |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Renata jest bardzo ładna, ma tylko trochę zbyt skośne brwi i cos jest nie tak z nosem, nie wiem jak to wytłumaczyć x)
Ogólnie ładna, 9/10 |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
uwielbiam Twoje simy, pieknacudowna jest!
|
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Oczy są boskie, w ogóle jak cała Simka.
![]() |
![]() |
#107 |
Reputacja: 11
|
![]()
Renata jest piękna, ma bardzo naturalny kształt ust, twarzy. Fryzura świetnie dopasowana, śliczne oczy.
|
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Marie
[IMG]http://i45.************/33bn2aa.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.************/2iu50dv.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.************/2qutf6o.jpg[/IMG] Dziękuję za oceny Renaty, powiem nieskromnie, że mnie także się podoba, fajnie się nią gra ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
Marie jest niesamowita! Może dlatego, że do tego bardzo oryginalna.
![]() Bardzo mi się podoba smukły nosek oraz pięknie podkreślone kości policzkowe. Ogółem udana praca, przypomina mi moją przyjaciółkę ;] 10/10 Z Chęcią czekam na coś nowego.
![]() |
#110 |
|
![]()
Jest piękna, nic dodać nic ująć(no może trochę z kości żuchwy)
Mam tylko wrażenie-chyba że to wina przeróbki zdjęć- że jest taka trochę zbyt 'słomiana', za dużo żółtego w postaci, ale może to efekt zamierzony. No i bardzo podoba mi się prezentacja na wolnym powietrzu ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|