|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
duzo dialogow! ostro. a Jack to swinia. Kate dalej nie lubie, poprostu dziala mi na nerwy. no...co ty mowic, odcinek jest przezaje bi sty!
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]()
allle super! A Jack to że tak powiem 'ciele malowane'.
Malutki błędzik: Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Gio, jak pisałam już do Ciebie wcześniej - ujawniam się z cichego czytelnika
![]() ![]() Kate mi wygląda na taką z nosem podniesionym za bardzo do góry, więc nie darzę jej zbytnią sympatią. Taka wszystko wiedząca lejdi ![]() ![]() ![]() I jedno co mnie strasznie drażni w zdjęciach. Ogólnie są dobrze dopasowane do tego co piszesz, no może mogłoby by ich być ciut więcej - choćby ze dwa. Ale.... nienawidzę tak niesubtelnego połączenia dodatków z internetu z maxisem. Tragicznie to na niektórych fotach wygląda. Gryzie się i psuje trochę obraz całego Twojego dzieła. Proponowałabym poprawić postacie tak żeby ładnie wszystko ze sobą współgrało, ale to tylko sugestia. Twój wybór, Twoje FS w końcu ![]() Pisz dalej i się nie wymawiaj brakiem weny, bo ona nie istnieje po prostu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ha... A jednak! Moje przypuszczenia się sprawdziły
![]() ![]() No nic troszkę się rozpisałam. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||||||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Inko
Cytat:
![]() Antonina Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za komentarz i pozdrawiam i koffam. Karmin Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za komentarz i pozdrawiam ![]() niet Cytat:
[quotejest naprawde super, zaskoczyles mnie i to kilkakrotnie.[/quote] To dobrze, tak miało być ![]() ![]() Mizolec Wreszcie jest długo oczekiwany komentarz! ![]() Już czytam i odpowiadam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za wyrąbany i otwarty komentarz i pozdrawiam ![]() Cailleach Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więc w serialu są inteligentni mężczyźni (no może akurat nie ochroniarz laboratorium ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję za komentarz i pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]()
Widzę, że tym czasem trochę się spóźniłam, ale lepiej późno niż wcale.
![]() I tym razem zauważyłam błąd, nie ortograficzny, ale taki: Cytat:
![]() Podoba mi się cały rozwój akcji jak na przykład: nagły rozwód, detektyw wkracza do laboratorium, i ta końcówka: nocne wezwanie ![]() Zdjęcia jak zawsze ni się podobają, ale mam do ciebie takiego jednego ''<wonta>'' otóż wszystkie postacie bardzo i to bardzo mi się podobają, a tutaj ochroniarz ostatnia brzydota ![]() Nie mówię, że wszyscy na świecie muszą być piękni i zgrabnie, ale odniosłam wrażenie, że po prostu zrobiłeś go na odpieprz ![]() Zaciekawił mnie też fakt, że Roberts zawsze zaciekła, dążąca do celu w sytuacji gdy chodzi o jej rodzinę, o jej dziecko podejmuje szybką decyzję. Dziwne, czy ona na prawdę jest taka sucha.... W poprzednich odcinak nie było też mowy o tym by kontaktowała się ze swym dzieckiem... ![]() Jestem bardzo ciekawa dalszego rozwoju akcji i mam nadzieję, że odcinki będą bardziej dopracowane <to się ceni> ![]() Zatem życzę weny i pozdrawiam. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
och jak ja cię `kocham` za to fotorstory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
*próbuje się opanować*
Przeczytałam trochę. I mogę powiedzieć że większość to lekko zmieniony Dr. House ;| Dobry styl ale czuć to okropne podobieństwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|