![]() |
#1101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój problem polega na tym,że: instalowałam wszystko od nowa,jak trzeba,po kolei,aktualizowałam po drodze grę i na końcu wrzuciłam package i sims3pack. No i z tymi ostatnimi właśnie mam problem: nie mogę nic stawiać na meblach cc,a krzesła "włażą" na stoły. Szukałam wszędzie i nie wiem co robić!
|
![]() |
#1102 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
|
![]()
Hmm.. To faktycznie problem.. Może masz jakieś mody, które tak Ci bugują grę? Ale to już nie moja działka, na tym się niestety nie znam..
![]() |
![]() |
#1104 |
|
![]()
Nie używam niczego poza oficjalnymi dodatkami do gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
|
![]()
Mam znowu problem z moją rodziną w the sims 3
![]() Sytuacja u mnie jest taka: Weszłam do rodziny Lotario by pousuwać wszystko z ich wyposarzenia i ok ale jak klikam np tryb kupowania to jakieś czarne kwadraty mi wyskakują o.O i tak samo w budowaniu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Guest
|
![]()
Użyj opcji 'zapisz jako', z pewnością pomoże na błąd zapisu.
|
![]() |
![]() |
#1107 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie grałam chyba ze dwa lata, ale niedawno odkopałam zacne Simsy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
|
![]()
Beep ja mam ostatnio to samo co Ty. Ledwie pare opcji z testingcheatsenabled true. Poziomy karkiery też nic nie dają a w dodatku jest tak mało tam karier do wyboru, że.. nie ma piosenkarek itp..
Dodatkowo urodziła mi się simka w grze - rodzinie którą gram i jej nie widać. Sim wykonuje z nią interakcje typu wyściskaj, przewijaj, ale automatycznie gdyż ja nie mogę nic kazać zrobić bo jej nie ma i nie ma na co kliknąć. Pojawiła się tylko taka pręga wzdłuż domu od powrotu ze szpitala - koloru ciała sima xD Czy to aby może być to moje dziecko ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up to wina ściągniętych simów ze zbugowanymi ciuchami z internetu, prawdopodobnie z giełdy wymiany. Małe dzieci i dzieci też mają te ubrania i stają się potworkami bo są to wadliwe ciuchy przeznaczone dla dorosłych. Niemowląt nie widać w ogóle bo stają się rozciągniętą teksturą. Aby uniknąć tych błędów w przyszłości trzeba będzie odinstalować dodatki z GW. A jeśli Ci na nich zależy to zmiana grupy wiekowej pozwoli uwidocznić dziecko i wtedy będzie można zmienić te pechowe ubranie.
Zawody na skrzynce pocztowej obejmują tylko pełne prace, profesje i samozatrudnienia już nie. Ostatnio edytowane przez Chloé : 20.09.2012 - 15:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja też mam te nagie ubrania. Można je jakoś usunąć bez renstalki?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|