![]() |
#1101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak , Pani Zadecka. Ta urocza staruszka która z całej siły nawalała niewinnych simów.
Łeche ! Jeszcze 30 dni !
|
![]() |
#1102 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
heh.. Zawsze bliżej niż dalej.. ;d
![]() |
#1103 |
|
![]()
Wspomnienia.
Wspomnienia powracają i dzięki temu nowemu systemowi będziesz mógł przechowywać wszystkie najlepsze (i najgorsze) momenty z życia Twoich Simów. Wszystkie wspomnienia będą umieszczone w specjalnym albumie, którego znajdziesz w panelu Sima. Wspomnienia są rejestrowane i zapisywane automatycznie przez grę. Każde wspomnienie to zdjęcie wraz z tytułem, opis oraz czas, kiedy jakieś wydarzenie się odbyło. Tekst można edytować, a całością dzielić się z przyjaciółmi na Facebooku lub wrzucić na TheSims3.com. Były chłopak złamał Ci serce i cierpisz z tego powodu? Cóż, po prostu kliknij na opcję "Zapomnij o wspomnieniu!", aby pozbyć się z pamięci tej złej chwilii w życiu. Ta opcja jest całkiem zabawna! Album wspomnień podaje także pewne statystyki z życia Sima: wszystkie wspomnienia, reputacja, ilość romansów, ilość zdrad, czas najdłuższego romansu, najdłuższy romans z..., trwający romans. W albumie istnieje także zakładka, gdzie można edytować biografię Sima. Możesz także tworzyć własne wspomnienia. Wystarczy kliknąć "Zapisz tą chwilę!", aby zrobić zdjęcie do albumu wspomnień, gdzie także dodasz tytuł, opis oraz zdecydujesz, czy to wspomnienie jest dobre, złe, a może neutralne (wtedy pojawiają się one w różnych kolorach). Przykładowe wspomnienia: • zaszłam w ciążę; • urodziłam dziecko; • wzięłam dziecko po raz pierwszy na ręce; • dostałem awans; • miałem wpadkę fizjologiczną (zesikałem się); • pierwszy dzień w szkole; • poszedłem na wagary; • otrzymałem świadectwo z wyróżnieniem; • ożeniłem się / wyszłam za mąż; • wymiana obrączek; • przeprowadzka; • wypad na wycieczkę; • pierwsza randka; • jazda w limuzynie; • nowy strój; • zabawa na balu; • pierwszy pocałunek; i inne. Bardzo brakowało mi systemu wspomnień. Jestem zadowolony, że powrócił od z powrotem z wieloma nowymi funkcjami. To wspaniałe, że możemy edytować opis każdego wspomnienia oraz czytać historię naszych Simów za każdym razem, gdy jesteśmy w albumie wspomnień. Domowe video. Jedną z nowych funkcji w nowym dodatku jest to, że możesz używać kamery do robienia domowych filmów, które następnie możesz oglądać na domowym telewizorze. To dobry sposób do wspominania starych czasów! Aby korzystać z kamery w domu lub na zewnątrz, musisz umieścić ją w swoim wyposażeniu, następnie nacisnąć klawisz C, aby rozpocząć jak i zakończyć nagrywanie. Będziesz widział świat z perspektywy Sima, co jest bardzo ciekawe! Po zakończeniu nagrywania płyta z filmem zostanie umieszczona w wyposażeniu Sima. Możesz zmieniać nazwę swojego filmu. Aby uporządkować swoje filmy, można kupić specjalny dysk do przechowywania danych. Pomyśl tylko, jak miło by było, gdyby zachowała się do czasu, kiedy doczekałbyś się wnuków, kiedy już będziesz stary. Starsi Simowie mają nową interakcję "Wspominaj". Filmy możesz porządkować według tematów, jak np. muzyka, szkoła, dzieciństwo itd. Źródło: simowie.info
![]() |
![]() |
#1104 |
|
![]()
Eee tam, nudne te wspomnienia. Mnie np. wkurzało w 2, że moje Simy takie "pamiętliwe" są. Najbardziej denerwowało mnie pamiętanie o przeprowadzce i szukałam nawet sposobów na wyczyszczenie im pamięci, ale nigdy takiego nie znalazłam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
|
![]()
@up chciałaś im wyprać mózg? ;D
![]() |
#1106 |
Guest
|
![]()
@up a nie lepiej umyć szczotką do pleców? XD
|
![]() |
![]() |
#1107 |
|
![]()
Mi się podoba opcja wspomnień
![]()
![]() |
![]() |
#1108 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@up.
mi tak samo.. nie mam co ze sobą zrobić.. ;p
![]() |
#1109 |
|
![]()
Zawsze można wyznaczyć sobie jakiś cel w simowym życiu... np... zapełnić cmentarz w ciągu jednego dnia! Wbrew pozorom, to nie takie proste...
Pranie mózgu to ja funduję moim Simom codziennie. Dobrze im to robi... Są już szczęśliwi... Ja już się też nie mogę doczekać, bo dodatek zapowiada się najlepiej ze wszystkich. Zawsze uważałam, że najlepsze dodatki, to takie, które są o wszystkim i o niczym. Dużymi i odbajerzonymi opcjami bawię się z tydzień, a drobiazgi już zostają w rozgrywce. Dodatek który dużo zmienia na lepsze w codziennym życiu Simów, to bardzo dobry dodatek. Weźmy np. te Podróże. Choćby nie wiem jak dobre były (a nie są) i tak nie jeździłabym często na wakacje. Bawiłam się wakacjami przez tydzień. Raz pojechałam babką do Egiptu, raz do Chin, a na Francję brakło mi ochoty. Nawet tam nie byłam. No a jak dodadzą Zwierzaki... To już w zasadzie mi nic więcej do simowego szczęścia nie trzeba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Mi też. ;p
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |