|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Wygląd simów jest dla mnie strasznie "nierówny". Jedni wyglądają bardziej kreskówkowo, inni nawet trochę ludzko. Dobrze, że nie robię FS, bo ta część gry nie będzie się do tego nadawać ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na niektórych zdjęciach Simy mi się podobają, na innych nie... Akurat na tym wyglądają naprawdę ładnie (pomijając włosy). Już nie sprawiają wrażenia tak bardzo sztucznych i przesłodzonych. Z tym, że na prawie każdym zdjęciu wyglądają nieco inaczej, więc ciężko mi powiedzieć jaki będzie efekt finalny. Ta fotka sprawia, że zaczynam myśleć, iż wygląd Simów nawiązuje do dwójki, oczywiście w pozytywnym sensie. Czwórkowe Simy są bardziej żywe, kolorowe, zachowując przy tym urok tych dwójkowych. Po tym zdjęciu, moje nastawienie do wyglądu postaci zmieniło się na lepsze. Zobaczymy dalej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Nie rozumem ludzi, którzy porównują TS4 do TS2.
Gdzie TO jest podobne do TEGO czy TEGO. Nie widzę nic podobnego... Niektórzy simowie na tym zdjęciu są świetni, ale ten grubasek z tyłu jest straszny. Opadnięte, wielkie policzki. COOO! Nastolatek (blondyn) jest świetny, tak samo jak ta kobieta obok z tym panem jeszcze obok. (CO) Bardzo mi się podoba, ale teraz tylko czekać na więcej zdjęć i zdjęcia niemowląt.
![]() |
#4 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w każdym razie widzę, panie chemiku, podobieństwo w stylu graficznym. Na pewno jest większe, niż podobieństwo czwórki do trójki albo trójki do dwójki ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: jeśli miał na myśli grupę karboksylową, to wygląda ona tak: -COOH.
Może Pan Jeszcze Obok to czadowy gość? ![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek kwestionowałabym słuszność wyboru 2. zdjęcia ; P Ha, ten grubasek musiał tak wyglądać... ![]() Udało mi się przypisać wszystkich obecnych simów do postaci z SW! ![]() Mistrza Yody i szturmowców brakuje mi ![]() Szczerze mówiąc, na tym zdjęciu simy wyglądają nawet znośnie. Ale włosów nie mogę przeboleć ![]() Ciekawa jestem, czy w finalnej grze będą wszystkie ciuchy, które widzimy teraz na screenach... No i cholernie szkoda, że nowinek ("czwórkowe" dziecko!!!) dowiadujemy się z takich "okazyjnych" fotomontaży ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 03.05.2014 - 18:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Czwórkowe dziecko w przybliżeniu wygląda okropnie, jakby było niedorozwinięte. Mam nadzieję, że to tylko tymczasowe.
![]() EDIT: A, zapomniałem dodać. Tak, włosy są okropne!!! ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 03.05.2014 - 19:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ej, dopiero teraz uświadomiłem sobie, że to postacie ze SW są na zdjęciu xDD
Dobra, coraz bardziej podoba mi się czwórka (jeśli chodzi o zdjęcia) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Właśnie chciałem wybrać zdjęcia z CC, to było celowe
![]()
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
I co chciałeś przez to przekazać...? Bo nie rozumiem. Temat CC był wałkowany już wiele razy, twórcy nie powinni oczekiwać, że fani odwalą za nich całą robotę.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 03.05.2014 - 20:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Chciałem pokazać, że nawet z CC nie widzę podobieństwa między TS3 a TS4. : |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 41 (0 użytkownik(ów) i 41 gości) | |