![]() |
#1141 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#1142 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@up.. nie będą się śmiali, a jak będą powiedz że dla kolegi..
PS.. Mi też zamów ![]()
![]() |
#1143 | |
|
![]()
Gdy jakiś miesiąc temu zerknęłam na forum, bardziej ucieszyłam się ze Zwierzaków, a na Pokolenia ledwo zerknęłam, myślałam, że to nie będzie nic ciekawego - a dziś przeglądam temat, oglądam screeny i widzę, że to może być najlepszy dodatek
![]() Wózki, aaa, jak ja na nie czekałam! Łóżka piętrowe i te sprzęty na plac zabaw, i domki na drzewie! Super! ![]() I wspomnienia, brakowało mi ich... Podoba mi się chyba wszystko, co przeczytałam, więc nie będę wymieniać wszystkiego, bo i po co ![]() Brakuje mi dwóch rzeczy, których dodanie pasowałoby do tego dodatku, a informacji nie widzę - zmienianie kolorów pieluszek niemowlęcia (co by to był za problem, żeby wrzucić na nie teksturę?) i zlikwidowanie godziny policyjnej dla nastolatka, bo po co mu tyle możliwości, skoro o 22 ma być w domu? Ale to wszystko chyba da się załatwić modami, tylko muszę porządnie poszukać. Ale najważniejsze jest to, napisane gdzieś z 40 stron wcześniej: Cytat:
![]() Nie grałam już z 3-4 miesiące, bo wkurzało mnie pełne bugów Po Zmroku, teraz nawet nie mam w domu laptopa z grą, ale coś czuję, że go odzyskam ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 04.05.2011 - 19:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Spróbuję tej kariery, ale nie wiem czy to będzie taka kariera na utrzymanie rodziny.. :x
![]() |
#1145 |
|
![]()
Podobno będą mogły. Tak tu gdzieś było napisane, na poprzednich stronach ktoś tam wstawiał info z różnych stron. Mnie ciekawi jak będą wyglądać noworodki w tych wózeczkach. One mi wszystkie wyglądają raczej na spacerówki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
|
![]()
@anjanka - wielkie dzięki za te opisówki
![]() Ojej, chyba odlatuje trochę jak to wszystko czytam xD Wózeczki kochane, domki na drzewie, opiekunka.... a o piętrowych łózkach to nawet nie marzyłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
|
![]()
Mamy dla was małą, ale bardzo interesującą informację dotyczącą oczywiście Pokoleń
![]() ![]() Czyli mam rozumieć że te owłosienie będzie się automatycznie pojawiać? o lol Beatrice- proszę ![]() Troszkę zdjęć; http://www.wirtualnesimy.pl/up/games...ns/big/049.jpg http://www.wirtualnesimy.pl/up/games...ns/big/052.jpg http://www.wirtualnesimy.pl/up/games...ns/big/055.jpg http://www.wirtualnesimy.pl/up/games...ns/big/053.jpg ( nie ma to jak spacer bez gaci ![]()
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 05.05.2011 - 04:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Guest
|
![]()
Pomysł na stworzenie opiekunki do dzieci moim zdaniem jest genialny. Nie lubie gdy moje simy chodzą do pracy bo musze wtedy ich uczyć nowych umiejętności,pilnowac by mieli dobry nastrój w pracy itp. A obecnie dostępne prace w domu są nudne. Opiekunka pozwoli na prace w domu i...jeżeli będe miałą Simkę to może któryś z starszych braci przyprowadzający rodzeństwo ją poderwie
![]() Jej ja chce już ten dodatek.Tak się nakręciłam,że znów zaczełam grać w Simsy,ale przeniosłam sie do SV bo Bridgeport zaczeło mnie męczyć....szkoda,że Pokolenia nie dojdzie nowe miasto.Ja nie mam gdzie ustawiać nowych parceli. Brakuje mi możliwości ustawiania pustych parceli o róznych wymiarach tak jak w TS2,.. |
![]() |
![]() |
#1149 |
|
![]()
a ja mam taki problem że jak ustawię parcele dużą i wstawie na niej dom to jakieś doły mi się pojawiają i nie moge wyrównać terenu
![]()
![]() |
#1150 |
Guest
|
![]()
tutaj macie 4 strony zdjęć http://www.simfans.de/sims3/erweiter...e/screenshots/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|