|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pytanko:
Jak zrobić świetne czy tam wspaniałe przyjęcie? W dwójce nie miałam problemów. Wystarczała zmiana grupy wiekowej jubilata, tort, taniec, trochę rozmowy i już. Tu robię to samo i po jakimś czasie goście mi uciekają do domu mówiąc, że "było miło" i przyjęcie jest przeciętne. A więc cóż czynić? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
czy to normlane ze jak sim wsiada do samochodu nie widac tego ?
Pyt2. Czy to wina mojego kompa ze ubrania po chwili sie na simie pokazują? |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Elektra :
1.Tak 2.Nie zrozumiałam ;d Rajaaa92 Musisz zajmować się gośćmi.Gadać, tańczyć ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak klikne na ubranie to sie nie pokazuje odrazu tylko po chwili...
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No to raczej komputera ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ej ludzie, kurde no z tymi nagrobkami to pic na wodę! Ktoś tu napisał, że trzeba na krypcie kliknąć "zaopiekuj się zmarłymi" żeby móc wziąć nagrobki simów zmarłych w okolicy. Ale to działa tylko wtedy, kiedy umrze nasz przyjaciel, reszta simów umiera i groby przepadają jak kamfora !!!!!!! Kurde jakie to wkurzające, nawet gościu nagrobka swojego ojca nie może odzyskać bo zmarł biedaczyna jak grałem właśnie jego synem... Ludzieeee czy u was też tak jest? WYKOŃCZĄ MNIE TE SIMSY!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Cześć!
Jak to jest z tymi The Sims 3 w kwestii budowania domów? Tzn, czy budować można tak jak w dwójce - gdzie się chce, czy teraz trzeba kupować postawione już parcele z domem? Czy są też puste parcele? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy można ożywić ducha ? w sensie, żeby nie był duchem tylko na nowo człowiekiem ?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie: jak sie pisze raporty policyjne?
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
przy innych simach w 'przyjazne' masz 'kwestionuj', ale to chyba tylko przy tych, z ktorymi masz dobre stosunki. latwiej po prostu kliknac na smietnik>'szperaj", a jak skonczy, to na komputer>pisanie>i costamotychraportach, ale nie pamietam co dokladnie ;p
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|