Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.05.2011, 16:28   #1161
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ja wogóle nie mam punktów więc ze store nic nie kupuje,chociaż podoba mi się kilka rzeczy. Szkoda,że nowego miasta nie będzie bo byłoby jakies odświerzenie no naprawde nie ma gdzie upychać nowych parceli,tym bardziej że wymiary budynów są zazwyczaj większe niż parceli....
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.05.2011, 16:33   #1162
theqatrick
Guest

Jak nie dadzą darmowego miasta jak Riverview zaraz po dodatku, to odwalą wielką klapę, gdyż jedynie z miasteczek SV jest dość "dobrym" miastem. A w BP coraz mniej osób gra, gdyż się nudzi a u wielu spowalnia działanie komputera. Trochę się obawiam, że zmienili zupełnie nastawienie niż w poprzednich częściach do tej gry, jest cukierkowa (chodzi o grafikę) i na siłę wpychają nam różności, pomimo iż mam wrażenie, że wiedzą o tym co robią źle. Ja chcę pokolenia, ale już totalnie mniej, brak miasta i mało ciekawe screeny odbierają mi tę wielką ochotę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 17:19   #1163
Beatrice

Reputacja: 10

Moim zdaniem ubrania tandetne, a telefon... No cóż po co w ogóle dali telefony naścienne i takie stojące ? Wytłumaczy mi to ktoś ? Skoro każdy Sim ma komórkę to na co mu 5 telefonów. Co za masakra... Ja, jak już wspomniałam, jednak poczekam na opinię graczy, którzy kupią i przetestują czy gra nie nudzi się zbyt szybko. Po WP to strata kasy. Przygody są dobre na jedną wycieczkę - przynajmniej dla mnie
Beatrice jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 18:00   #1164
Levkoni

Mi tam brak miasta nie przeszkadza, dotychczas w każdym dodatku dawali jakieś. Ale fakt przydałoby się takie miasteczko w amerykańskim stylu, takie jasne, ładne, urokliwe, otwarte, coś jak sunset valley tylko, żeby było bardziej dopracowane (więcej detali czy różne rodzaje dróg jak w Twinbrook). Na necie jest koszmarnie mało ciekawych miast, ale kilka da się znaleźć na stronie My Sims Blog autorka umieszcza cały czas różne miasta, większość to takie nie wiadomo co, ale wśród nich są perełki jak na przykład Los Aniegos czy jakoś tak, Redcliff, ostatnio również dodano Queens Town, polecam

Aha, strasznie mnie denerwuje ciągle jedna i ta sama rodzinka na tych publikowanych screenach z Pokoleń. Mają okropny, ciemny i brzydki dom.
stare 05.05.2011, 18:13   #1165
Wednesday

A mi ta rodzinka ze zdjęć bardzo wpadła w gust
Szkoda, że jest tak mało fryzur i są takie średnie, ale ciuchy już lepsze
A o owłosieniu lepiej nie mówić
Bardzo podoba mi się ten system wspomnień, brakowało mi czegoś takiego.
Kamera jest fajna i łóżka są fajne, i wózki są fajne, wszystko jest fajne
Żeby się tylko po premierze nie okazało, że wszystko jest do bani
Wednesday jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 18:17   #1166
Searle

Mogli coś dorzucić do tych marnych trzech rzeczy za rejestrację. Oczywiście o simpointsach nie ma co pomarzyć, ale to jest zdecydowanie za mało.
stare 05.05.2011, 18:33   #1167
anie_1981

Ale tutaj to nawet nie chodzi o to, czy te rzeczy są ładne czy brzydkie... 3 obiekty... Nie no bez jaj...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 18:48   #1168
Chiyano
Guest

A jakby dali punkty, to każdy by kupił sobie trzy obiekty w Store, które mu się podobają i był by zadowolony. Ale nie, bo przecież by im sie nie opłacało, przecież nikt by im nie dał w tedy dodatkowej kasy, lepiej wcisnąć trzy obiekty, bo wtedy fani będą szczęśliwi...
Tak, to lekka przesada. ; <
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 19:23   #1169
Meggie

Zestaw chemiczny może być używany już od dziecka. Dzięki niemu rozwijamy logikę (niestety, ale nie ma dla zestawu chemicznego specjalnej umiejętności).

Jeśli chcesz przeprowadzać badania, odkrywać coś nowego, wystarczy wybrać opcję "Odkryj miksturę".

Kiedy nauczysz się robić daną miksturę, możesz tworzyć ją nie tylko dla siebie, ale i dla innych Simów. Istenie również opcja, aby wymieszać miksturę z drinkiem, czy napojem. Jeżeli zostawisz swoją specjalną miksturę na stole, inny Sim może to wypić i... w sumie, zobaczysz co się stanie!

Oto kilka przykładowych mikstur i ich skutki:

• Mikstura znikającego ninja - dzięki niej możesz teleportować się w dowolne miejsce. Jest to przydatne, jeśli nie chce się wpaść w kłopoty po spłataniu komuś figla.

• Enhancer nastroju - poprawia nastrój.

• Mikstura radykalnej naprawy) - dzięki niej zwiększa się umiejętność majsterkowania.

• Mikstura ożywiająca wyimaginowanego przyjaciela - dzięki niej wyimaginowany przyjaciel staje się prawdziwy. Musisz mieć przyjaciela w wyposażeniu a następnie zaoferować mu, aby stał się prawdziwym człowiekiem.

• Mikstura: młody ponownie - dzięki tej miksturze powrócisz do poprzedniego etapu życia. Więc jeżeli jesteś młodym dorosłym, staniesz się znowu nastolatkiem!

• Płynny horror - jeśli Sim to wypije, będzie przez kilka godzin żył w strachu.

• Mikstura pęcherza moczowego - Sim będzie musiał robić to, co... będzie musiał...

• Mikstura ducha - Sim stanie się chwilowo duchem.

Źródło: simowie.info
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 19:55   #1170
Chimcharo
Guest

Ja się niesamowicie zawiodłem na owłosieniu ;< Jedyne, jakie mi się podoba, to to na rękach, reszta jest straszna. Szczególnie te na klacie, wszystkie są gęste i czarne, mogliby się trochę postarać i dodać jakieś rzadsze i jaśniejsze ;x Poza tym wygląda nienaturalnie. O nogach mogę powiedzieć to samo, nie zdaje mi się, aby wszyscy faceci mieli czarne nogi od włosów na nich... Jedna z niewielu rzeczy, których się spodziewałem po tym dodatku musiała być zwalona (przy okazji wspomnę o domkach na drzewie, z których również się ucieszyłem, do momentu, kiedy się dowiedziałem, że nie będzie można zobaczyć tego, co jest w środku).

Zacząłem się naprawdę poważnie zastanawiać nad tym, czy kupno tego dodatku jest dobrym pomysłem. Przeczytam opinie po premierze i się zdecyduję.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania