|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo podoba mi się ten artykuł. No naprawdę nie mogę się już doczekać Pokoleń. Jeszcze trochę trzeba się będzie naczekać. Ciekawe czy skończyli już pracę nad dodatkiem... No bo może są już na etapie tłoczenia, pakowania i rozsyłania płyt. Kto ich tam wie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
^^ Możliwe,że rodzice sobie pojadą na "drugą noc poślubną" ,a nastolatki w domu imprezka : D . Co do tych eliksirów i mikstur - podoba mi się ten na odmłodzenie.Tylko ciekawi mnie to :
- czy z emeryta/dorosłego można się zamienić w niemowlę(XD) lub dziecko (chyba,że tylko raz w życiu można wypić ten eliksir. Co do tych 3 rzeczy - o boże.Na co mi JESZCZE JEDEN telefon,skoro simy mają swoją,oryginalną KOMÓRKĘ ?! No chyba,że ktoś używa telefonów stacjonarnych do ozdoby ; p . Z tych ciuchów dla kobiety i mężczyzny podoba mi się tylko ciuch mężczyzny - kobiety jest gdzieś w grze podobny. ^^ . Z braku miasta nie "ómrem" - SV jest najoryginalniejszym miastem ze wszystkich (nie licząc Bridgeport,w czasie Pokoleń już będą imprezki itd. w domu,a będzie troszkę nie pasowało miasto wampirów i w ogóle do wychodzenia na spacer z dziećmi w wózkach ; d Internaty mnie troszkę ciekawią - jak się urodzą trojaczki to sobie jedna pójdzie pa pa do internatu ^ ^ Nie lubię dużą rodziną grać (zwykle).Ale jak już mówiłem - od Pokoleń się wszystko zmieni. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja już miałam trzy prototypy mojej rodzinki którą zamierzam zrobić po zainstalowaniu dodatku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Jak dla mnie te 3 "dodatki" po kupieniu Pokoleń są kiczowate ..
(ps.. Ma ktoś może jakieś super miasto, rozbudowane, ale i można tam powtykać jeszcze troszku parcej.. ??)@Ilona-od tego typu pytań jest ten dział http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=228
![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 06.05.2011 - 16:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
tutaj parę zdjęć z życia nastolatków http://www.simtimes.de/2011/diesims3...agerzeit-8107/
|
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Ehem... Sorry.. A zdjęcia całkiem, całkiem..
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Co do tej krwi wieprzowej, to właśnie w książce Kinga pt Carrie był ten motyw, ojjj, ciekawe czy simy tez mogłyby wtedy zrobić po tym to samo co ta dziewczynka hehehe
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Albo zamordować/zabić wszystkich sim'ów, i same duchy by łaziły po mieście
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
XD Bardzo bym chciał choć raz zobaczyć w simsach ducha.Jak już widzę to zmarł,ale ze starości.
Ostatnio edytowane przez Porando : 06.05.2011 - 19:59 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|