![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Tak i będzie jadł żółte tulipanki!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Hehe według mnie smooki żółte sa najfajjniejesze(z\ trzech ktore mialam) one najwiecej chyba jedza
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Też uważam, że smoczki żółte są najfajniejsze
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
A u mnie nakupywalam mnostwo kwaitkow przerozne! Mam dwa smoki fioletowego i zoltego. Jak mialam tylko fioletowego to mi zarl tulipany a teraz jak jest tez drugi nic nie jedzą! I co mam zrobic? Aha to jaki smok ma kolor nie zalezy jaki bedzie, moze byc zielony a i tak moze miec charakter jak zolty, zalezy jak sie nim opiekujecie zanim sie wykluje!
|
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Dj kicia smok jeżeli będzie czerwony to będzie wszystko palił i będzie nie naj lepszym towarzyszem, ale jeżeli będzie inny to będzie spokojny(raczej)!!!!!
|
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
No racja mialam czerwonego na poczatku byl spokojny potem zaczal wszystko palic bo go nie karmilam! Ale ja mam zoltego i mi nie zzera tulipanow!
|
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Dj kicia jak twój smok ma tą laleczkę to nie powinien zrzerać kwiatów chyba że nie ma wtedy nie wiem dlaczego.
|
![]() |
#119 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Galazek być może! Ale w takim razie wytłumacz mi dlaczego jej smok nie je kwiatków!!!
Ostatnio edytowane przez PeB : 08.02.2005 - 17:54 Powód: Moment zakończenia pierwszej edycji oczyszczania tematu. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|