Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.06.2004, 06:48   #1
Simuś
Guest

Domyślnie

Mi grzebał w śmieciach (each) miał podnietę kiedy się nie spodobałem temu co daje nagrywać motywy,itd.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.06.2004, 15:43   #2
Magi
Guest

Domyślnie

Mnie tam fan pasi, nie przeszkadza mi ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2004, 23:01   #3
Harimatris
Guest

Domyślnie

MAGI??? No co ty? Chyba jeszcze porządnie nie zalazł ci za skórę! Bo mnie już wnerwia... Mój biedny piesek nie może się wysikać, bo ten mu cały czas zdjęcia robi! Mniejszą uwagą obrzuca męża mojej gwiazdki (Tiffany Szmer), a już najmnijeszą Tiffany! Mój piesek rządzi! :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2004, 09:18   #4
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Magi@Jun 23 2004, 04:43 PM
Mnie tam fan pasi, nie przeszkadza mi ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
Mnie też. Bo wtedy mam czarne róże i mogę stworzyć zaklęcie i pozatym gdy go mam czuję się bardziej sławna ^_^ ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2004, 17:18   #5
Magi
Guest

Domyślnie

No właśnie on jest COOL... ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2004, 06:24   #6
Harimatris
Guest

Domyślnie

Njafajniejszy jest jak grzebie w śmieciach :lol: Nie no to był żart, najlepiej jak podgląda moje gwiazdy w kąpieli
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2004, 16:02   #7
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

a ja miałam z nim ostatnio dziwną historię... kupiłam sobie znak że "psom wstęp wzbroniony na posesję" czy jak sie to tam nazywa. przychodził fan wielbiciel fanatyczny i ... ZNIKAŁ jak te kundle!!!! :lol: miałam z tym niezły problem bo miałam gwiazde-maga i nie miałam składniku czerwonych róź... ech
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2004, 14:49   #8
kiniaaa
Guest

Domyślnie

Uuu a mi raz przyniósł czarne róże i sobie zrobiłam zaklęcie. Ale zawsze jak przyłazi to tylko się gapi co ja robię. Jak sie bawię ze smokami najczęściej i sobie idzie. Mam 5 gwiazdek i jestm 2 na liście njalepszych. On mi na szczęście ani nie grzebie w śmeciahc, ani nie robi zdjęć, ani nic nie je obiadu, do domu też mi nigdy nie wlazł mimo, zę mam normalne drzwi. U was to chyba gorzej. Mnie wqrza ten autobus co przyjeżdża i mi fotorafuje dom. Ja sobie wyskakuję z tej czarnej dziury, a tu autobus stoi i mi zdjęcia robi to było beznadziejne. A co do nagród to mam taką kamerę srebrną i brązową i 2 Simmy. Miałąm też takiego manekina i gitarę, ale zmieniłam dom i już nie mam. Niestety kolorów nie pamiętam. No to by było na tyle buźka!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2004, 10:20   #9
Simuś
Guest

Domyślnie

Mi ten wielbiciel wszedł do domu kiedy akurat mi simowie , skakał z radości
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2004, 14:23   #10
XenoN
Guest

Domyślnie

spoko on zawsze tak skacze z radości głupie jest to że żadne drzwi go nie zatrzymają.. nawet te przez które przechodzą wyłącznie kobiety
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania