|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Proszę pomóżcie mi wpisuje ten kod boolProp testingChestaEnabled true wpisuj i nieraz powieksza sie tobiałe okno a raz nie powiesza(to okno gdzie wpieuje sie kody) oeky wpisze np sim moder dziecko no nie no isie powieksza to okno ci ja mam zrobić i pisze jeszcze ERROR co ja biedna mam zorbic pomórzcie mi
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czy da się zrobić restaurację w domu? Probowałam ale nie ma tej dużej kuchni, i podestu dla kierownika sali. A może to coś u mnie nie tak? Pomóżcie...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Restauracji nie da się zrobić w domu. Chyba, że zrobisz ją na parceli publicznej, a później zamienisz ją kodem na parcelę mieszkalną.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam takie pytanie. mam TS2WB i mam sklep w domu i na parceli publicznej. na parceli publicznej zatrudnilem pracowników i mam kierownika. gdy dzwonie do tego sklepu to kierownik mi mówi ze pracóją i że nie musze sie niczym martwic. ale gdy przychodzi 24 wyświetla sie ramka ze nic niezarobił ten sklep. co mam zrobic? pomocy!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie odnośnie fryzjerstwa i salonu samochodowego..może ktoś napisać jak zrobić by działało wszystko bo sam sobie nie radze...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dlaczego nie mogę uruchomić gry The Sims 2 . Mam wersje piracką zainstalowaną przez Alcochola 120%. Kiedy uruchamiam gre pokazuje sie logo "The Sims 2" a po chwili wyskakuje okienko z błędem "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta." Dlaczego nie moge uruchomić gry !!??
Od razu mówie, że odinstalowałam gre i zainstalowałam jeszcze raz ale nie pomogło nadal nie moge uruchomić gry. Pomocy!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
aisuqa, nie rozmawiamy o wersjach pirackich na forum. najlepiej pojedź do jakiegoś sklepu i ściągnij grę z półki.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam parę pytań, bo dopiero wczoraj zaczęłam grać w The Sims 2: Własny Biznes:
1. Założyłam sklep zoologiczny, a klienci płacą tylko za wstęp i idą oglądać rybki - Czy da się zrobić, żeby kupowali także akcesoria dla zswierząt albo wybrali sobie kota lub psa????? 2. Kupiłam parcelę "Niewielki sklepik" (chyba tak się nazywał) za 5000§ a na półki postawiłam radio i komputer. Klienci weszli i nawet nie interesowali się sklepem, tylko się ze sobą bili - przez co mi spadały gwiazdki :fist: . Nie mogłam też ustalić ceny oddzielnej za radio i komputer. Moje pytanie to: a) Czemu klienci w ogóle nie oglądali mojego sprzętu? (w instrukcji pisało, że te rzeczy będą podświetlone na żółto a nic takiego się nie zrobiło - co zrobić by tak było? b) Można ustalić cenę oddzielną za poszczególne przedmioty? 3. Miałam także Kąpielisko z salonem urody, ale je sprzedałam ponieważ simowie- nie wiem czemu - nie chcieli z własnej woli pójść na krzesło, by zmienić swój wygląd. Cena była 'bardzo tania'. Jeszcze mam pytanie dotyczące rozrywki na parceli i biletowniku: Jak mam ustawić biletownik, by simowie zaczęli płacić np. za korzystanie z jacuzzi i by cena za to była inna niż za wejściówkę. Byłabym wdzięczna za pomoc i odpowiedź na te pytania ![]() P.S. Też mieliście tak, że jacuzzi zaczęło wam się palić bez powodu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja juz umiescilas rzeczy na sprzedaz to wlaczasz ostatni po prawo guzik na panelu przedsiebiorstwa i zaznaczasz rzeczy na sprzedaz i widocznie musisz tez zaznaczyc stoisko ze zwierzakami, zeby je sprzedawac.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|