|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
ajlepiej zrobic sobie duuuży ogród zasadzićna ni duuuzo warzywek i robic kodem i zeby urosły i zebrac i sprzedawac w przedsiebiorstwie domowym i ryby mozna srzedawac ;D Zysk ogroomnyy
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ja zrobiłam sklep zoologiczny, restaurację i sklep wiedźmy z eliksirami, składnikami i takimi świecącymi fiolkami z neta
... zrobiłam też park dla zwierząt, ale dopiero później się zorientowałam, że simy nie będą mi przychodziły ze zwierzętami na parcele >,<
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 16
|
Ostatnio moja ukochana i obrzydliwie bogata Stanisława Zadecka otworzyła biznes, w którym sprzedaje turbiny wiatrowe (te z Rezydencji i Ogrodów).
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Moja sima sprzedaje kwiaty ale nie tylko te sworzone przez siebie ale te z kategorii ozdób i bardzo ładnie się to sprzedaje .
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 12
|
ja mam taki <jak na razie pomysł> aby po prostu zbudować dom, zwykły rodzinny dom i wszystko co w nim sprzedawać, nawet rzeczy z ogrodu, a rodzina będzie mieszkała na piętrze xd
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 12
|
Ja mam nawet fajny pomysł, ale trzeba mieć jakieś fundusze początkowe.Kupujemy najmniejsza parcele publiczną. Otwieramy biznes domowy. Wystawiamy na sprzedaż wcześniej zakupioną parcelę publiczną i sprzedajemy z zyskiem. I tak na okrągło, aż będziemy bogaci.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ja właśnie wpadłam na pomysł stworzenia kina :> Największy telewizor (lub trochę mniejszy przy braku funduszy), kanapy lub fotele, no i oczywiście bileter. Na pewno zrobię, będę robiła jednego dnia komedie, innego dramaty, no i oczywiście maratony horrorów xd
Edit: Czytelnia
Avatar by modeste. Ostatnio edytowane przez Valerie : 26.07.2013 - 13:35 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
a jak zrobic świat dziecka o co w tym chodzi ja nawet garażu nie mam ani pojazdów ja musze miec chyba nocne życie i osiedlowe nie? bo tak to ja ich nie mam pomożesz mi to wykąbinowac?
![]() a jak zrobic kino? weś mi to wytłumacz? @Kędziorek: Nie pisz posta pod postem! Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 01.11.2013 - 12:55 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
Zbuduję coś podobnego co jest w Zakopanym,czyyli...Najmniejszą Na Świecie Fabrykę Cukierków
!EDYT: Nie kopiować bo rzucę cukierkami xD Ostatnio edytowane przez Nina14! : 21.08.2015 - 12:19 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|