|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nikt nie wspomniał o karierze z działu TURYSTYKA.
Mogłyby być to etapy: stażysta w biurze podróży, rezydent, przewodnik, pilot wycieczek, stewardessa, agent w biurze podróży, właściciel małej agencji biura podróży, właścieciel renomowanego biura podróży (organizator wycieczek), właściciel lini lotniczych itp. Kolejność trochę przypadkowa. Branża bardzo ciekawa a opcji można dodać jeszcze kilka. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Anty Terrorysta
![]() A tak na poważnie to Budowlaniec xd |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
kariera? hmm... ogólnie wystarczy mi to co jest w simsach, szczerze mówiąc jeszcze nie wypróbowałam wszystkich karier
![]() chętnie bym jednak zobaczyła karierę strażaka, tak jak Searle ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tego czego brakuje jak dla mnie najbardziej w Simsach 2 to kariera gwiazdy a kierunki powinny być takie:
- Piosenkarka/Piosenkarz - Modelka/Model - Aktorka/Aktor - Sport i tu kolejne rozszerzenia: piłkarz, siatkarka itp - Tancerka/Tancerz to takie najogólniejsze ^^ a tak po za gwiazdą to Weterynarz :> oraz inne zawody, zajęcia związane z psami i kotami. Ostatnio edytowane przez Marcin07 : 29.10.2011 - 17:35 |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Kariera taniec doszła w Czasie wolnym, podobnie jak coś na kształt kariery aktora.
Piosenkarza na upartego można upatrywać w karierze muzyka. @topic: dodałabym kilka brakujących karier z "jedynki" do "dwójki" i byłoby idealnie ![]() Ogólnie jednak taki zasób karier jaki jest obecnie mi odpowiada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Fajnie by bylo, jakby zamiast sportowca byli plywacy, narciarze, pilkarze, itd. No i jeszcze kariera lotnika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Eee może to dziwne, ale chciałabym karierę płatnego mordercy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
fajnie by było jagby dali karierę instruktora jazdy konnej
![]() byłoby super gdyby też dali karierę tresera morskich zwierząt ![]() Ostatnio edytowane przez zuzapets : 21.11.2011 - 12:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
No a na szczycie kariery zamiast samochodu, koń przyjeżdżał
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Kariera Informatyczna.
Stopnie: 1.Pomocnik Projektanta stron www 2.Projektant stron www 3.Pomocnik informatyka 4.Zastępca informatyka 5.Informatyk 6.Zastępca Głównego informatyka 7.-||- -||- (pojedyncza) 8. 9. 10. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|