|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dobra! Nie ma sprawy!
<uparta> O co się zakładamy? xD |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
O notkę dla użytkownika. Przypominam. Długość odcinka:
- bez zdjęć - 12 czcionka - Times New Norman - Orginalne Marginesy - Pionowa A4 - bez kursywy - bez pogrubienia - akapitem z lewej - normalnym stylem Jeżeli będzie 6 stron- ja daję Ci notkę i pozostałym dwóm Twórcom ów FS, jeżeli nie- Ty mi ![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc tak.
Tekst jest bardzo dobry! Ładne zdania. Raz są dialogi, raz opisy. Zdjęcia również bardzo dobre. Ładnie zagospodarowane pomieszczenia. Fabuła jest: Cuud, Mióód i Orzeszzki ! ^^ Ocena : 9.90/10 Bravo ! xD PeEs. Tylko mam nadzieję, że nie będzimy czekać znowu miesiąąc ? No alem nie poganiam xP =*
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny odc. Jak już wcześnie pisałam - nie lubię Nicka. Fałszywy jest i chorobliwie zazdrosny. Po za tym:
Bjork: akcja świetnie się rozwija, ale mam nadzieję, że nas czymś zaskoczysz. Na razie zapowiada się tasiemiec. 7/10 Ellie: No cóż, bardzo fajny tekst, nie poskarżyłabym się, gdyby było trochę więcej opisów. 9/10 cassant: Ładne zdjęcia, dobrze oddają opisaną sytuację, tylko, że szkoda, że ich tak mało. Ale podoba mi się, że są duże. 10/10 Średnia: 8.6/10 Fajne, ale ciągnie się jak guma do żucia. EDIT: Giovánni mogę się dołączyć? ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki ; )
Atlantis, co ty taki szczegółowy, nie bój się, nie wykiwam cię dając marginesy na pół strony xd Dobra, to o notkę :p A zaraz, może być więcej niż 6 stron ? ^^ Bo nie będę tak dokładnie wymierzać, jak wyjdzie np. 6 i 1 linijka w 7, to tez bedzie zaliczone, OK ? xd |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]()
Ma być minimalnie 6 pełnych stron
Cytat:
W kupie siła! (bo kupy nikt nie rusza ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nieeee, to Ellie i jej towarzyszki dostaną więcej notek!
Wątpisz w moje możliwości? :p |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ekhm.
Jak tylko dostanę emaila cassant , to jej wyślę i wstawimy. Sorki, że znowu tak długo : (( |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|