![]() |
#111 |
Guest
|
![]()
@up: Simsy są symulatorem życia, a w życiu ktoś na pewno chociaż jeden raz umył okna, odkurzał lub umył podłogę.
Jakieś instrumenty, fortepian, klawisze, flet, skrzypce. ![]() Edit: Wypadki, opatrywanie ran, wnętrze parcel, animacja wsiadania do auta i na rower, karaoke, mikrofon, piecyk, więcej męskich fryzur, możliwość pływania w jeziorach, usuwanie makijażu po kąpieli i robienie go po niej oraz rano po wstaniu, blizny, więcej pieprzyków, więcej opcji makijażu, tatuaże, kupowanie napoi, rozwieszanie firanek i zasłon, zasuwanie ich, parapet, bandaże i leki w apteczce, wymiana papieru toaletowego, czytanie siedząc na muszli, łóżka piętrowe, syf an biurku, kupowanie ubrań, wyjmowanie ich z szafy, robienie prania itp.... Troszkę się rozpisałam. ![]() Ostatnio edytowane przez Phuture. : 20.10.2009 - 15:24 |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
no dobra, ale bez przesady. skoro jedzenie zajmuje im tyle czasu to nie wnikam ile zajeloby im sprzatanie domu ;] no ale to moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
#113 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Ale przyznaj, że byłoby ciekawiej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Reputacja: 15
|
![]()
no tak, ale do tego dochodzi, że gra musiałaby mieć kosmiczne wymagania, gdyby zachodziło tak wiele procesów
![]() ![]() Ja jednak cicho marzę, że w Sims 5 [?!] będzie tak, że np. życie rodzinką zaczynamy w epoce kamienia łupanego i powoli są nowe wynalazki które możemy kupować nowe meble, itp, aż do najodleglejszej przyszłości (statki kosmiczne...). No i jeszcze życie po śmierci simów- każdy mógłby wybierąc sobie swoją opcję, czy sim był świętoszkiem, czy satanistą (niebo/piekło) ![]() Ot takie moje wywody...
![]() |
#116 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A to niebo i piekło to już genialne. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
Ja bym dodała kontrolę nad Simami w pracy i na mieście ( w różnych budynkach ) oraz więcej ciuchów, fryzur itp.
Oczywiście też ulepszyłabym troszkę grafikę ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Co do tych czasów prehistorycznych to mogłyby być lepiej jakies historie, a nie dodatek.
To moje zdanie. |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
A, jeszcze byłoby zabawnie, gdyby Simowie mogli się upijać i palić papierosy.
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |