![]() |
#112 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Pomijając, że to typ urody z azjatyckich stron o Simsach, to jest całkiem ładna
![]() No, może tylko nos Ci nie wyszedł- góra jest grubsza niż ten tiptopowy dół. A od oglądania zdjęć bolą mnie oczy ![]() I weź zmniejsz rozmiar obrazka do regulaminowego 800x600, bo wiesz... |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#114 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ołki, to dodaję nowe dzieło.
![]() Stworzyłam ją dosyć dawno, lecz jakoś o niej zapomniałam i nagle...BUM! Na scenę wkroczyła moja...(nie mogłam sie zdecydować na imię)...moja...No cóż nadal nie mogę zdecydować się na imię...Wiec niech będzie moja BEZIMIENNA. ![]() ![]() ![]() Ah, i jakby co, to ona miała wyglądać na smutną. Wiecie, używki i inne dziwadła robią swoje... Ostatnio edytowane przez Bush : 25.05.2010 - 22:30 |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Bezimienna to bardzo ciekawa simka. A poza tym widać, że ma to ''coś''. Strasznie mi się podobają u niej oczy, a szczególnie skin i makijaż (mogę wiedzieć skąd masz skin? jest swietny!). Bezimienna to simka z charakterem i to widać. Poza tym podoba mi się to, że simka nie jest tak strasznie chuda, tylko wręcz ma trochę ciałka. Niektóre simki są tak chude, że masakra po prostu. A Twoja na szczęście taka nie jest. Podoba mi się strasznie jej ubranie - pasuje do simki. Ogólnie simka jest bardzo fajna i taka ''mocna'' się wydaje. Prezentacja też jest w porządku. Nie widzę wad.
|
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Podoba mi się ta simka. Jest naprawdę śliczna, ale wolałabym ją z gładziutką, nie zadrapaną buźką
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna, ale chyba ma za chudy podbródek
![]() |
![]() |
#118 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nos stanowczo za chudy.
Poza tym Simka ładna, dobrze ją wystylizowałaś. Tylko znaczek pauzy został na fotkach ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Reputacja: 14
|
![]()
Super, extra, zaiste po prostu
![]() ![]() ![]() ![]() pozdr. chrupek |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
omgomgomg boska simka, ale wez nie dawaj tych zalosnych ramek ; )
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|