![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc witam. Borykałam się z pomysłem założenia tematu już od dość dawna, no ale w końcu się zebrałam.
![]() Nie umiem tworzyć historii, moi simowie nie przeżywają życiowych przygód. Ich życie ogranicza się do poznania miłości i rozmnożenia się, chociaż czasami coś mi strzeli do głowy, nie powiem. Czyli, innymi słowy, nie zdziwcie się, jak będę pokazywać 10 zdjęć z serii sim je sałatkę. ![]() No to może zacznę. Jeżeli ktoś choć trochę kojarzy mnie ze starego OJSG, to grałam tam La Rougami. Cassie.. ![]() Która miała córkę Rovenę. ![]() I syna Jacka. ![]() Młodzi mają już partnerów i po dwójce dzieci, do tego Rovena ma 4 koty - dwa dorosłe i dwa ich młode, a Jack dwa konie plus ich źrebaczka. ![]() ![]() Przyszedł jakiś nowy dodatek, więc Stephenowa stworzyła nową simkę. Niepamiętamjejimienia ![]() Ona posiada konia i dwójkę dzieci - bliźniaki. Potem chciałam zrobić plastikową piosenkareczkę, która będzie wredna. ![]() No, ale mi się znudziła. ![]() Teraz gram nową rodzinką z Moonlight Falls i to jej 'losy' będą tu przedstawiane. ![]() ![]() ![]() Esmeralda i Albus Wizz. Ona jest psotną wróżką, on natomiast poważnym, zamyślonym czarodziejem - alchemikiem. Są małżeństwem już jakiś czas, dogadują się świetnie. Posiadają oczywiście swoją ukochaną pomoc domową - Kościdlę. ![]() Kościdla ta uwielbia pić drinki i rozmawiać z lustrem. ![]() ![]() Ale wróćmy do żywych. Esmeralda, jak mówiłam, uwielbia płatać psikusy, jest w tym mistrzynią. ![]() Potem robi zdziwioną minę co złego to nie ja! ![]() Uwielbia też gotować, zajmować się roślinami i pszczołami. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Albus.. Cóż, uwielbia czarować i zajmować się alchemią. Często przebiera się w ubranie wieczorowe i czasami szpani lataniem na miotle. ![]() ![]() ![]() ![]() Może jestem w tym odosobniona, ale ja go uwielbiam. ![]() ![]() ![]() ![]() Mam bańki mydlane i nie zawaham się ich użyć! ![]() Ich życie zazwyczaj jest spokojne, chociaż lubią sobie dokuczać. Tutaj na przykład sfajczyli się oboje, bo zaklęcie . ![]() Młodzi zaczęli myśleć o dzieciach, więc.. (wybaczcie kryształek.:<) ![]() Potem trzeba się dokształcić w kwestiach dziecięcych.. ![]() Poród.. ![]() I oto mały Harry. ![]() ![]() ![]() Haha, Kościdle mają jakiś fetysz co do dzieci, co? ![]() I ostatnie bij zabij w bieliźnie. ![]() ![]() Bonusowo powiem Wam, że zombie uwielbiają moje podwórko. Przyznać się, kto mi nakłamał, że płot powstrzymuje je przed wchodzeniem na posesję?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, wiem, że długo i w ogóle, ale i tak to nie wszystkie zdjęcia, jakie mam, więc.. Śpicie, nie śpicie? ![]()
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 23.09.2012 - 11:04 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|