|
![]() |
#1 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Słuchajcie, właśnie o to chodzi. Jeśli mnie zabiją, to znaczy, że im zagrażałam i miałam rację, ale wtedy sami się wkopią, bo skoro miałam rację to chyba reszta miasta to zauważy. Jeśli mnie nie zabiją, to znaczy, że chcą mnie zostawić na pastwę miasta, ale jeśli miasto nie będzie mnie osądzać (na co liczę ale to już wasza decyzja
![]() Pozbędą się mnie = miałam rację i reszta miasta ich wytropi. Nie pozbędą się mnie = będę ich tropić sama. Ahhhh, uwielbiam to xD
![]() |
#2 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
-oby w zamku nie było Bellatrix używającej eliksiru wielosokowego.Bo wtedy będzie boleć...
No,to Kto ma Proroka? |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
albo Mery jest po prostu właśnie tym kogo szukamy i próbuje nas w ten sposób zmylić...
![]() |
#4 |
Reputacja: 21
|
![]()
Uuuuuu, to by się mogło zgadzać!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja nie podejrzewam Mary jako mafioza.
Raczej do szantażysty, ale do tego mam jeszcze jedną osobę. |
![]() |
![]() |
#6 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
No cóż... jeśli będziecie na mnie głosować i mnie wyeliminujecie to załatwicie brudną robotę za mafię i przy okazji dowiecie się, że jestem niewinna. Tak jak mówię, decyzja jest wasza, w końcu o to chodzi, żeby szukać, nie?
![]() Poza tym, jaki ze mnie mafiozo, który ujawnia całą swoją strategię? ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Meryam : 25.08.2015 - 18:13 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Błędna to może być diagnoza, nie strategia. Strategia może być co najwyżej nietrafiona.
No dobra, jeśli o mnie chodzi to są 3 scenariusze, o których już pisałam. Mafia mnie zabija = byłam dla nich problemem, więc mnie wyeliminowali, ale to oznacza, że mam rację. Mafia mnie nie zabija = nadal tworzę dla nich zagrożenie, bo zabijając mnie się sami wkopią, a ja mogę ich nadal tropić. Miasto mnie zabija = mafia ma mnie z głowy i nie tworzę dla nich zagrożenia, ale nadal miałam rację xd Tylko pytanie... czy takie zwrócenie na siebie uwagi mi pomaga czy szkodzi? Albo umrę z rąk mafii, albo z rąk miasta, a nadal moja teoria jest trafna. Pytanie tylko co z tego wyciągniecie w walce z mafią.
#9 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Nie sądzę, by była błędna. Mery dobrze kombinuje. Jak kiedyś byłam w mafii to też na siebie nawzajem głosowaliśmy, by zmylić mieszkańców. Teraz pewnie odpadnie ten, kto jest ich zdaniem najbardziej kumaty.
![]() |
#10 |
Reputacja: 19
|
![]()
A jak dla mnie, to takie zwykle pianie wody; pisac by napisac, niby madrze, ale wszyscy przeciez o tym wiemy
![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|