![]() |
#1202 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie też zniknął pojedynczy sim, a dokładniej chodzi o Leightona Seka(e?)moto. Jego syn niedawno zaczął uczęszczać do szkoły i został sam z babcią. Sprawdzałam w drzewie - jego avatar jest kolorowy, a w kontaktach go nie ma (trzy razy sprawdzałam). Szukałam też we wszystkich zamieszkałych domkach w okolicy i ani śladu - Leighton przepadł jak kamfora. Co ciekawe, zdarzyło mi się to pierwszy raz. Jeszcze nigdy nie zniknęła mi żadna rodzina, a tym bardziej sim... Wydaje mi się, że to po zainstalowaniu Riverview. Może tam gdzieś się znajdzie? ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
|
![]()
Tak jak grasz jakąś rodziną to reszta rodzin się starzeje, żyje własnym życiem, pobierają się, zakładają rodziny, awansują itp. Co do NPC to nie wiem, chyba też się starzeją, ale rzadko ich spotykam, zawsze skupiam się na sąsiadach więc dokładnie Ci nie powiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Guest
|
![]()
Mam misje przeczytaj jakas tam ksiazke i nigdzie jej nie moge znalesc :/ gdzie znalesc ksiazke "Nauka od teori do wybuchu" szukalem w kazdej ksiegarni w SV
|
![]() |
![]() |
#1205 |
|
![]()
Masz ją w ekwipunku sima, zawsze jak jest taka misja z przeczytaniem książki to dostajesz już ją od zleceniodawców tak jakby.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Guest
|
![]()
ale wlasnie jej nie mam :/ szukalem wszedzie i w plecaku i w wyposazeniu rodziny ktory jest w trybie tam gdzie sie kupuje
ale jeszcze 12 raz sprawdze |
![]() |
![]() |
#1207 |
|
![]()
To może już ją przeczytał sim? Albo wsadził do półki na książki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Guest
|
![]()
nie ma sprawdzalem w kazdej ksiegarni u siebie w domu na polkach na ksiazki i wszedzie... i w plecaku tez nie ma
|
![]() |
![]() |
#1209 |
|
![]()
A może ją nieświadomie skasowałeś?Lub zrezygnowałeś z misji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Guest
|
![]()
w ktorym miejscu publicznym mozna sie zalapac na kurs z majsterkowania?
szukam i szukam i nie moge znalezc {tysieczny post! *podnieta*} |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|