![]() |
#1221 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1222 |
|
![]()
Wiem, że masz racje i wiedziałam też, że już nic logicznego nie wymyślę.
![]()
#1223 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1224 |
|
![]()
Człowiek idzie sobie na 1 godz. a tu taka burda o jeden obrazek XD ! Nie wiem, jak wy, ale ja mam dosyć na dziś. Spadam
|
![]() |
![]() |
#1225 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja mimo wszystko jutro głosuję na Bjork. Po prostu, zaufałam jej w sprawie Charionette i poczułam się zdradzona. Tyle, moja własna, prywatna "zemsta". Nie mówię, że wszyscy mają na nią głosować, ale no, moje zaufanie zostało naruszone, a patrząc na to, że wcześniej miałam co do niej podejrzenia, to mam nadzieję, że wszyscy rozumieją moją decyzję.
A Yuki faktycznie, wydaje się podejrzana. Dwa razy głosowała na osoby, które zginęły z rąk mafii. Albo celnie strzelała, albo ma jakieś informacje na ten temat. A nawet Cattani nie ma informacji na temat tego, kogo planuje zabić mafia, więc pewnie Yuki jest w mafii. Za to sprawdzanie kto ma konto na imageshack czy kto ma tablet graficzny mnie rozśmieszyło ![]() Ja też znikam, sen wzywa! ![]()
#1226 | |
|
![]() Cytat:
![]() edit: mój blad, przepraszam. mozna to zignorowac ^^ lekarz sam sobie wybiera, kogo chce ocalic
![]() |
#1227 |
|
![]()
Dopsz, dopsz. A więc teraz znajduję się w kręgach podejrzanych...
Można zajrzeć na mojego imageshacka, prosze bardzo. Tylko zauważcie, że gdybym była w mafii, to bym się tak łatwo nie podstawiała. Logic! Mam chyba dobre przeczucia. ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ech Meryam - do Ciebie nic nie dociera. Pewnie zabij wszystkich obywateli, którzy podejrzewali o bycie w mafii Charionette, Dona, Pinkiego albo motykę... Super pomysł na rozwiązanie tajemnicy masz. Jak grałaś w poprzedniej edycji w ten sposób i ukatrupiłaś każdego miastowego, który Ci podpadł, to się wcale nie dziwię, że mafia wygrała.
A ja zanim zagłosuję, czekam na jakiś fajny top. Zaczyna wreszcie się coś dziać. |
![]() |
![]() |
#1229 |
Reputacja: 14
|
![]()
piękna laurka, ale chyba nie damy się nastraszyć
![]() ![]() mam też pewne podejrzenia co do cattani ale nie zdradzę ich ze względów bezpieczeństwa ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Reputacja: 21
|
![]()
Jeszcze raz mówię - wątpię, żeby SPC był w mafii, to samo z Björk. Postawiłbym na kogoś ze spokojniejszych graczy - Everlatinga, Fallen, Gingersa lub Flo. Jeśli są mafią to nie zamierzają być zauważeni, a jakby nie było zapomnieliśmy o nich na moment. To są osoby, w które trzeba celować.
Szczególnie Everlasting i to na niego dzisiaj raczej zagłosuję, chociaż rozważę jeszcze wasze propozycje. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|