Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.01.2005, 19:16   #1241
Chargcher
Guest

Domyślnie Mam mały problemik !!!

Ja kupiłem smocze jajko(było koloru czerwonego) i wykluł się z niego fioletowo- niebieski dragonek. Chociaż bardzie fioletowy. Wtrynia wszystkie kwiatki, nawet próbował sie dobrać do krzaka, ale mu nie wyszło . tylko ma teraz maleńki problem bo zamieniłem sąsiada w żabkę i mój dragonek to zjadł i teraz musze go trzymać w ogrodzie ogrzodzonego bo jak nie dostanie dziennie chodź jednej żabki do warjuje i wszystko podpala. :1smutny:

Teraz sprawe mam do was czy znacie jakiś sposób abym miał wiele żab ??? Albo gdzie moge cos kupić co je przyciągnie ???

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.01.2005, 10:12   #1242
Chargcher
Guest

Question Mam pytanko...........

Mam pytanko troche nie na temat, ma ktoś kod na magimony bo nie zabardzo mi sie chce charować a te "grzybki", które miały dawać magimony mi nie działają bo ja mam Sims 8 in 1 i nie wiem gdzie te dodatki trza wgrać . Jak by ktoś podał to bym był bardzo wdzięczny.
Aha jeszcze jedno nikt nie wie jak mam zdobyc dużo żab bo do mnie sąsiedzi juz nie przychodzą bo wszystkich zamieniłem w żaby a mój dragon(o którym mówiłem wyżej) domaga się ich.

Moje gg to 9393469 tam możemy pogadać o dragonkach

stare 28.01.2005, 10:57   #1243
Vavill
Guest

Domyślnie

nie pish post za postem... a co do sąsiadów to se ich zroob nowych i ich pozamieniaj....

stare 28.01.2005, 13:14   #1244
Chargcher
Guest

Domyślnie

NO o tym też pomyślałem ale to jest troche marne bo co 3-4 simowych dni musze robić nowych sąsiadów . Dlatego szukam innego wyjścia.

stare 29.01.2005, 09:51   #1245
Nessa
Guest

Blush smoki

Ja zawsze mam smoka żółtego... Czasem mi sie zdarza czerwony, a tego zbytnio nie lubie Ale jeśli juz taki bedzie to sie nim i tak dobrze opiekuje A nigdy nie mialam fioletowego smoka ....

stare 29.01.2005, 10:24   #1246
=)Cornelka(=
Guest

ThumbsUp :)

siemkauwielbiam ten temacik...somoczusie sa takie słodziutkie...mój ulubiony to czerwony (mówia na niego "ognisty" lub "podpalacz") chociarz spala mi wszystko i tak jest kofany i go nieoddamcyba że sam pójdzie;(

ps. wszystcy (prawie) pisza że smok rośnie...to prawda bo ja juz się pogubiłam??

stare 29.01.2005, 11:56   #1247
Chargcher
Guest

Cool

Niom dragonki rosnął. Musisz je mieć przez 30 simowych dni i ci urosnąl ale w tedy muszą jeść wiele żab.

stare 29.01.2005, 17:02   #1248
żYrAfKa*
Guest

Grin wystarczy....

undefinedundefinedwystarczy tylko że niewyjdzie ci zaklecie z obfitością i juz masz zapas jedzonka ale zawsze też możesz zaczarowac jakiegoś sąsiada którego nie lubisz

stare 29.01.2005, 18:23   #1249
Chargcher
Guest

Sad No niby.........

No niby tak ale tych żab sie nie da przesuwać a zamienianie sąsiadów w ogrodzeniu mojego dragonka jest czasochłonne

stare 30.01.2005, 09:01   #1250
=)Cornelka(=
Guest

ThumbsUp mój jest na wolności....

Mam czerwonego smoka i jet na wolności....znaczy łazi sobie gdzie chyce chwile podpala.....ba mam ten czar z diamentu na gaszenie i jest wszystko ok.
Mój dragnik nawet niewchodzi to domu...no tlko czasami.....bo ma wszyskie swoje rzeczy na dworku w ogrodzie (najczęściej podapala kociołek i gsięge czarów).

A poza tym trzymanie go w zagrodzie jest bardziej męczące......bo gdy chesz sie z nim pobawić albo cosik to musisz dawać na tryb budowania pózniej na ścian....itd.

POWIŃŚY ZWALCZAĆ TRZYMANIE SMOCZUSIÓW W ZAGRODZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 39 (0 użytkownik(ów) i 39 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania