|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Heh to znowu ja z resztą jak zwykle pograłam sobie wczoraj i dzisiaj porobiłam dosć sporo zdjęć czyli : 43. Wszystkie umieszczę je i będę miała z głowy i potem sobie znowu pogram no i wiecie...
To jak narazie moja ulubiona rodzinka po prostu ją kocham obecny skład rodziny: Samantha ..... eeyyhh zapomniałam nazwiska ma po mężu. Gavin... nie pamiętam nazwiska Quennie moja ukochana klacz Drama żebrak córka Quennie. Lily ... Dodatkowo Sam jest jeszcze w ciąży więc dodatkowa osóbka dojdzie do tego grona. Tutaj już pierwsza wspólna noc w nowym domku ( wiadomo co się stało potem...) : ![]() ![]() ![]() Tutaj jest ten słodki szczeniaczek wabi się Lily: ![]() Tutaj Sam się bawi z Lily: ![]() ![]() Jest się żoną burmistrza wiec trzeba wyglądać elegancko(tutaj Sam po zmianie ciuchów i włosów) : ![]() Tutaj Sam gotuje śniadanko: ![]() Już je gofry: ![]() Dajemy Quennie marchewkę(przecież jej też się coś od życia należy) : ![]() Oraz gładzimy piękną klacz: ![]() Tutaj Quennie pije: ![]() Sam,Gavin i Lily wybrali się razem do psiego parku,w pewnym momencie Sam zrobiło się nie dobrze(wiadomo po czym,patrz 3 zdjęcie początek jeśli nie wiesz ) : ![]() Ale potem usiedli na ławce i zaczęli się do siebie przytulać: ![]() ![]() W tym samym czasie kiedy Sam i Gavin się mizdrzyli to Quennie zaczęła rodzić ta klacz nie jest zbyt urodziwa: ![]() Tu już razem w boskie: ![]() W końcu Sam dosiadła Quennie: ![]() Przecież o nową klacz w rodzinie też trzeba dbać a co ! : ![]() ![]() ![]() Tutaj Sam prowadzi Dramę: ![]() Samantha gotuje kolację dla siebie i męża: ![]() Tutaj już piecze hot-dogi na grillu: ![]() Sam próbuje spalone hot-dogi: ![]() Tutaj Gavin próbuje odkryć jakikolwiek eliksir: ![]() Tymczasem kiedy Gavin odkrywał eliksir Sam nagle urósł brzuszek(wiadomo dlaczego ) : ![]() Ta natomiast pełna radości pobiegła powiedzieć mężowi kiedy wchodziła do pokoju usłyszała dźwięk wybuchu z pokoju,kiedy do niego weszła zobaczyła męża w takim stanie,nie przejmowała się i odrazu mu powiedziała o dziecku: ![]() Kiedy zona już poszła spać ten przed snem postanowił nakarmić kanarka: ![]() Tutaj już śpią razem: ![]() A tutaj Lily zabierała się za gryzienie fotela: ![]() Tutaj żonka przygotowuje śniadanko dla szczeniaczka: ![]() ![]() Tutaj Lily już sobie smacznie je: ![]() W tym samym czasie Sam poszła się wykąpać: ![]() I jednakowo w końcu Gavin wstał: ![]() Tutaj Quennie będzie Iskała Dramę: ![]() Pani domu jednak że jak Gavin wyszedł do pracy ta wzięła się za mycie garów: ![]() Tutaj już przed księgarnią musiała kupić kilka książek: ![]() Wyjmujemy pocztę,oczywiście dostała 8 prezentów ślubnych od przyjaciół: ![]() A tutaj piszemy listy z podziękowaniem: ![]() No i to na tyle jeszcze może potem coś wrzucę ale nie obiecuję. Ostatnio edytowane przez revive : 12.11.2011 - 10:34 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Kysiula, ale szybko jej urosły włosy XDD
|
|
|
#3 |
|
|
Siemq,dawno tu nie byłam ,a to przez te ***** błędy -.- musiałam robić reinstalkę i wszystkie save poszły się...... No ale na szczęście mam familię nową
![]() Rodzina WEST Więc za górami...........za lasami i gdzieś tam,a dokładniej w AP żyła sobie Justyna. Uwielbiała konie,więc mieszkała z klaczą,Magdą. ![]() ![]() ![]() Poznała chłopaka,Daniela West ,teraz ich romantyczne foty(ostrzegam,dużo) <na oświadczyny Justyna ścięła włosy> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Magdzia bawi się piłką..... ![]() Justyś jest w ciąży ^^ ![]() ![]() ![]() -Ajć,help,ja rodze.!!-wzdychała Just,kiedy mąż był w pracy ![]() ![]() Oczywiście urodził sie synek ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel zaczął eksperymentować,a Justyś zmieniła kolor i długość włosów... ![]() ![]() A ! Przygarnełam 2 koniki(sor,ale zapomnialam jak sie nazywaja) ![]() ![]() ![]() CDN
|
|
|
|
#4 |
|
|
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...
Po wypuszczeniu jednorożca, Jaśminki, wiele Dzikich Koni przybywało, by za to podziękować... Niestety na Dzikich Koniach nie ma opcji "Wyproś wszystkich..." ![]() Przychodził nawet inny jednorożec... ![]() Poranek po pierwszej nocy bez Jaśminki, zastał podwórko Martinezów zaskakująco... pełnym! ![]() Wiktor potrafi sam zrobić śniadanko, zdolny chłopak ![]() ![]() Tego dnia odbyła się studniówka Wiktora, oczywiście spóźnił się i limuzyna nie poczekała. Dlatego skorzystał z wyświechtanego, starego Gacka.... ![]() Oczywiście został królem Balu, ale studniówka i tak do udanych nie należało bo Wiktor... wstyd się przyznać.. nie ma dziewczyny... ![]() ![]() Następnego dnia, tatuś i synek wybrali się w teren, z Kometą i Aquino. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aisha w końcu nauczyła się malować, już w innym temacie wspominałam o jej bugu, pomimo pełnego opanowania malowania, malowała same bohomazy. Prawdopodobnie był to też powód częstego wyłączania się gry, zobaczy się w praktyce, czy teraz będzie dobrze. Wyprowadziłam ich z domu i wprowadziłam ponownie, dzięki temu "bug malarski" minął. ![]() Rodzina wspólnie pyka w konsolkę... ![]() Dzikie konie zadomowiły się u Martinezów na dobre, w końcu mają tu wodę i siano za darmo.... Lubię koniki, ale nie chcę mieć całego stada! Na drugim zdjęciu, Dziki Koń ma zapleciony ogon... Ciekawa właściwość dzikiego zwierzęcia, potrafiącego samemu zapleść sobie ogon...![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Hej !!
Mam pewien błąd w komputerze, i za każdym razem gdy go wyłączam, jest ryzyko że stracę WSZYSTKO z komputera. Niestety, przez to usunęła mi się rodzina Amneye, czyli z losów Ayumi... Nici. Ale jestem 'Back on Track' z rodzinką Campbell, która też ucierpiała. Ale ją mam w skrzyni rodzin, więc już odnawiam ![]() Rodzina Campbell Na początku stworzyłam simkę o imieniu Lea Anemon i sima o imieniu Kevin Campbell. Lea pochodzi z planety Waterland, gdzie większość simów jest... niebieskich. A więc Lea i Kevin spotkali się na studiach. Lea studiowała Sztukę, a Kevin studiował Prawo. Gdy stali się dorośli, postanowili zamieszkac razem, żeby było taniej. Później ta przyjaźń okazała się czymś więcej. Kevin zaczął odkrywać eliksiry, a Lea rzeźbić. A że byli w nowym domu, postanowili się zabawić, i od tej pory Lea miała nudności. Kilka dni później dowiedziała się, że jest w ciąży. Po kilku miesiącach na świat przyszły bliźniaki, Sky i Julian, Których zdjęcia dodam następnym razem ![]() ![]() ![]() [img]http://i42.************/5ofnzs.jpg[/img] [img]http://i40.************/14b0y86.jpg[/img] [IMG]http://i44.************/2629mc1.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.************/ogw8lc.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/10zn3uv.jpg[/IMG] Przepraszam, jeśli tylko pierwsze 2 zdjęcia działają, ale inne próbowałam z Tinypica, i niewiem czy dobrze to zrobiłam ![]() Yep, zdjęcia są OK
. Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 13.11.2011 - 18:46 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Witajcie to znowu ja !
Tym razem mam tylko 12 zdjęć a nie 44. To są zdjęcia z dzisiaj grałam tylko 30 min. A więc zaczynamy... Drama w końcu ma swoje urodziny jest już dorosła: ![]() Tutaj już razem(z przodu Drama w środku Sam a na końcu Quennie) : ![]() Sam gładzi Dramę: ![]() A tutaj daje jej przysmak czyli marchewkę: ![]() Sam gotuje zapiekankę a obok niej znajduje się Lily: ![]() A tutaj wsypuje gotowaną wyborną karmę(czy jakoś tak) : ![]() A tutaj już widzimy samą Sam jak je zapiekankę(tą co gotowała wcześniej) : ![]() Tutaj widzimy Gavina w stroju burmistrza który leci do szpitala zabawiać chore dzieci: ![]() Dziewczyna uczy się przepisu(mądra kobieta) : ![]() Szczotkuje Dramę bo zaraz pojedzie w teren z Gavinem: ![]() A tutaj już Gavin na klaczy: ![]() W tym samym czasie kiedy Gavin wyruszył tam wyniosła śmieci: ![]() No i to na tyle dziękuje
Ostatnio edytowane przez revive : 13.11.2011 - 09:52 |
|
|
|
#7 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Moja kochana, nowo założona rodzinka.
ELECTRIO Od dziecka Merry chciała mieć konia... Jej marzenia się spełniły już gdy była nastolatką. Opiekowała się nim z całej siły. ![]() Merry po raz pierwszy wsiadła na konia. Klacz nazywa się Maria Magdalena. (Mina Merry jest bezcenna. ;x ) ![]() Merry jest już dorosła, ale nic się nie zmieniło od wieku nastolatki. Nadal boi się koni, no i nadal nie grzeszy mądrością. POWÓD, jazda na koniu w sukience. xd (Zuch dziewczyna, nie mieszka już z tatusiem...[*] ) ![]() Na tym zdjęciu Merry i Maria Magdalena trenują ostro. Mer. chce zostać mistrzynią. Ale sława nie przychodzi tak nagle. Merry bierze się w karby. Została moją simową Justyną Kowalczyk. Ćwiczy co dziennie. Puki koń się nie zmęczy. ;x Jak ja ją kocham. ![]() A tutaj dowód, że nie ma zmiłuj się dla Merry. Ćwiczy nawet w piżamie. :x ![]() I ćwiczenia się opłaciły. 1 miejsce w Amatorskich Biegach Przełajowych... Na zdjęciu wraca z nieudanego Wyścigu Międzynarodowego, w którym zajeła 3 miejsce... Ale Merry nie da się. Wygra i te zawody. ![]() PODZIĘKOWANIA DLA: http://imageshack.us/ Kolejna dawka Merry i Marii Magdaleny w następny poniedziałek. ;x
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 14.11.2011 - 16:17 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...
Wiktor stał się młodym dorosłym. Ustylizowałam go na typowego ranczera, ma taką cerę, twarz i fryzurę, że kojarzy mi się z jakimś Indianinem... Aż się prosiło dać mu takie ubranie...![]() Jak każdy ranczer, Wiktor zajmuje się konikami i jeździ na konikach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać, dołączył do niego ojciec, Wojtek... ![]() ![]() Po śmierci Ciapka i Naturie, nie planowałam więcej psów, ale kiedy Aisha zamarzyła o psiaku... cóż mogę rzec, zadzwoniła do schroniska... I tak w domu znalazła się Maya, suczka kundelka, ale bardzo ładna. Będzie małym psem, ale nie mam pojęcia jak będzie wyglądała.... ![]() ![]() ![]() ![]() Aisha ma bug malarski, ale o dziwo, nie ma go na desce kreślarskiej... ![]() Wiktor zapragnął odmiany w codziennym, monotonnym życiu, poderwał więc gosposię... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wojtek i Aisha się zestarzeli... ![]() ![]() Rodzina w komplecie... ![]() Wojtek i Aisha postanowili się wyprowadzić, by ich synalek miał szansę się wykazać. ![]() ![]() Kupili sobie całkiem ładny domek, w którym dożyją końca swych dni... Z reguły nie wyprowadzam z domu emerytów, ale nie bardzo miałam gdzie upchnąć dodatkowy pokój z podwójnym łóżkiem. No przecież nie będą spali w stajni... ![]() I BONUS!!! -Czekaj kometa, uzdę ci trzeba poprawić...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
wow nie było mnie sporo czasu, a tu tylu nowych opowieści
nie skomentuje żadnej bo miałam do czytania chyba z 7 stron więc dużo ![]() wiem, że na tą rodzinę nikt nie czekał ale jak nie miałam neta to grałam ah no co zrobić jak bezrobocie w Polsce ![]() Hastings Poprzednie losy: klik klik klik Pamięta ktoś Alison i Petera? Z arabem Waflem i yorkiem Psotką? Tak więc Alison i Peter wybrali się na basen ![]() Peter postanowił trochę zadbać o żonkę ![]() ![]() Ta z wdzięczności wskoczyła mu w ramiona ![]() ![]() I zawody w pływaniu kto wygrał? Nie pamiętam ![]() ![]() Alison i Psotka te czarne kropki to pchły :[![]() Mała kąpiel na pchły i Psotka pozbyła się nie chcianych lokatorów ![]() ![]() A to kolejny bezpański pies tym razem nawet ładny ![]() ![]() Ale zniszczył mi gazetę ![]() ![]() Psotka postanowiła poznać przybysza ![]() ![]() Trochę się pobawić ![]() ![]() A gdy ten sobie poszedł Psotka sobie oglądała telewizję ![]() ![]() Alison została zaproszona do sąsiadów na imprezkę A więc szykowanko ![]() ![]() Czuły buziak mężusiowi ... i na imprezkę ![]() ![]() Nie było dzikiej imprezy ale przynajmniej miała z kim pogadać o ogrodnictwie ![]() ![]() Peter poszedł spać nie czekał na żonę Psotka mu potowarzyszyła ![]() ![]() No to komenda "daj głos" ![]() Peterowi szło lepiej niż Psotce Wył jak rasowy psiak ![]() ![]() Miałam jednego gnoma konia i mam już dwa cudem Wafel sobie poszedł liznąć ![]() ![]() Peter i Alison musieli zaznać wiejskiego życia nawet od erotycznej strony ![]() ![]() Psotka przynosi gazetę swojemu panu kochany psiak :*![]() No to męczymy Psotkę dalej. Komenda "daj łapę" ![]() ![]() Alison zakochała się w dzikim koniu... niestety bez wzajemności. ![]() Peter nadal podrywa Alison ( ehhh żeby mój facet taki był romantyczny )![]() Mały (jak na razie) ogródek Alison... Nie ma to jak pogadać do pomidora w słoneczny dzień po śniadaniu ![]() ![]() I w końcu ognista poręcz zdobyta ha ha ha![]() Alison i jej "turlaj się" ![]() ![]() Alison kupiła sobie loda rożek ![]() ![]() Ale pycha... ![]() Sierota... Nie ! Ali z ziemi się nie podnosi ... ahh... ![]() Psotka znalazła nowe ulubione miejsce ![]() ![]() Alison i pieszczochy z Psotką wiem, że york nie pasuje na wsi ale Psotka jest wyjątkowa ![]() ![]() Peter wykopał staw przy domu i łowi ryby wszyscy zadowoleni, Peter ma gdzie łowić, Alison ma rybę na obiad, a zwierzaki piją ze stawu ![]() ![]() Ja tam jestem tolerancyjna... Rozumiem wszystko... Ale czyścić konia w kuchni?! To lekka przesada... w dodatku wejść, wszedł... ale wyjść to już drzwi przeszkadzały :/ musiałam ścianę zburzyć ![]() ![]() czekają na was jeszcze zaległe losy Newtonów
|
|
|
|
#10 |
|
|
Justyna0307, w ogóle coś ostatnio zanikła moda na komentowanie cudzych zdjęć
No trudno. Przyznam się szczerze, że nie pamiętam Twojej rodziny, ale mają ładne zwierzaki. Szkoda, że nie ma normalnych yorków, tylko takie krótkowłose, no ale nie można mieć wszystkiego... ![]() Rodzina Martinez z Appaloosa Plains... Do gry wkracza nowa zawodniczka... Berenika jakostam. Powiedzmy, że Wiktor chodził z nią do podstawówki, ale potem wyjechała do szkoły z internatem... Teraz wróciła i znajomość się odnowiła... Janinka poszła na imprezkę do sąsiadów, a Wiktor miał zostać by powitać Berenikę... Ojej, dobrze, że Janinka tego nie widzi... ![]() ![]() ![]() Ma się czasami takie wrażenie, że zna się kogoś od baaardzo dawna... No ale nawet to pewnych rzeczy nie usprawiedliwia... Wiktor zasłużył na opinię "nieprzyzwoity"... Trudno się z tym nie zgodzić... ![]() ![]() No i stało się... Janinka poszła w kąt. Płakało biedactwo, ale tak to jest, jak się ktoś wdaje w romans z pracodawcą... Janinka nie chce zrezygnować z pracy. Kto inny zagwarantuje jej nieśmiertelność, wieczną młodość i wiecznie pełne paski potrzeb? Tymczasem Wiktor poprosił Berenikę o rękę... Powiedziała tak... ![]() No i czas na ślub... Do ślubu pojechali wysłużonym Gackiem.... ![]() Zabawne, ale prowizorki często wytrzymują najdłużej. Ten prowizoryczny park ślubów powstał na potrzeby małżeństwa rodziców Wiktora, o ile mnie pamięć nie myli. No i miałam zbudować coś solidniejszego, ale taaak mi się nie chce... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temu emerytowi zablokowała się jakaś interakcja, ciągle rzucał płatki kwiatów, w końcu musiałam go zresetować, nie znam tego Sima, po prostu siedział w parku gdy Wiktor i Berenika brali ślub. ![]() Konsumpcja małżeństwa odbywa się w jacuzzi... ![]() Wiktor i jego pomysły... ![]() Kometa jest śliczna... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|