![]() |
#1251 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chrupek niewinny? Nie mogę w to uwierzyć. A więc kto należy do Wraith? Włączyłam laptopa i napisałam do Restless:
Ladron i Diana wydają się podejrzane. Nigdy nie widziałam Luflee, a głosowała na mnie, więc musi mieć powody. Jeśli jutro zginę, zapisz ją na pierwszym miejscu na liście podejrzanych. Co myślisz o Lubie i Apocalypsie? A może masz swoje własne propozycje?
![]() |
#1252 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Roia z Apocalypsą postanowiły porozmawiać z Everlastingiem, jednak nie zastały go w jego kwaterze. Były trochę zaniepokojone, ale po chwili przypomniały sobie, że mógł być na sali ćwiczeń, gdzie czasem o tej porze zdarzało mu się ćwiczyć. Roia nawet stwierdziła, że mogłaby z nim potrenować. W końcu dotarły do odpowiednich drzwi, które po chwili rozsunęły się przed nimi. Nie tego się spodziewały. Everlastinga nie było w środku. Za to zastały straszny widok. Pod sufitem nieopodal worka treningowego wisiała Ladron.
Dziś z rąk mafii ginie Ladron. Pozostali przy życiu: 1. Morgana - 2. Roia - 3. Nostradamus - 4. Charionette - 5. Fallen - 6. motyka - 7. Apocalypsa - 8. Diana - 9. Luflee – 10. Lubie - 11. Restless - 12. Everlasting. - UWAGA! Olać fabułę! Skupcie się na analizie głosowań! Każdy podaje swoje typy i powody. Myślcie i debatujcie! Zróbcie burzę mózgów! Macie ostatnią szansę! Jeśli jutro znów spudłujecie, mafia będzie mogła przegłosować śmierć niewinnego w głosowaniu miasta pojutrze i zabawa się skończy...
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 06.08.2013 - 21:11 |
![]() |
![]() |
#1253 |
Reputacja: 12
|
![]()
dlaczego... zabili....ladrón?! jaki to ma sens, w sumie z nikim się nie zżyła.... Nic nie robiła.... cóż.. najwidoczniej ie mają już kogo zabijać.... według mnie w mafii są
1.Restless - trzyma z Lubiem. 2. Lubie - trzyma z Restless 3. everplasting - na poczatku się udzelał. mieskał z meryam, która zaraz po tym została zabita i w ogóle taki dziwny typ 4. Fallen - cicha woda. 5. Nostradamus? poza tym, libbi, czemu ostatnio ja jestem przy wszystkich zabójstwach? ![]()
![]() |
#1254 |
Reputacja: 10
|
![]()
to, ze zginela ladron oddala mnie od podejrzen tez luflee... obie sie nie odzywaly.
teraz to juz sie pogubilam. moze to nostradamus? lubie? typuje w ciemno, bo nie mam punktu zaczepienia, poki co. |
![]() |
![]() |
#1255 |
|
![]()
Ladrón według mn nie była mafiosem. Ostatnio przeanalizowałem głosowania - czy to przypadek, że Lubie i Restless ZAWSZE głosowali na niewinnych (jednak w ostatnim głosowaniu nie możemy tego ptwierdzić). Oni mogą maczać w tym palce...
Ostatnio edytowane przez redmoon : 06.08.2013 - 21:51 |
![]() |
![]() |
#1256 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Myśleć, myśleć! Niech mafiosom zrobi się gorąco
![]() ![]() @ roia: w opisach śmierci używam przypadkowych nicków, wybacz xD
#1257 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Libby, ale to wszystko jest takie ... Ciemne. Nic nie widac. NIC.
Ide szperac w glosowaniach, moze one cos powiedza... _______________ HAHA, bo to naprawde wystarczajacy powod. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1258 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Czuję, że powinnam węszyć, szukać, próbować odnaleźć odpowiedź, ale nie potrafię, nie chcę...Nie dziś. Na ten moment wszyscy są dla mnie podejrzani, żyję wśród zabójców i mam tego świadomość. Nie ufam już nikomu! Kto stoi za śmiercią wszystkich? Nos, Lubie, Roia, motyka, Everlasting, Diana, Morgana, Fallen, Restless, Luflee czy Apocalypsa? To może być każdy, nie mam dowodów na żadnego z nich, muszę szukać.
|
![]() |
![]() |
#1259 |
|
![]()
@Lubie - ah, no tak. Ja i ta moja spoztrzegawczość XD
............. W takim wypadku Lubie i Restless są niewinni. Powinienem poszukać tych, którzy chcą wyeliminować groźnych mieszkańców. Motyka jest mafiosem ! Niby czemu głosuje na tych, którzy byli zagrożenie, dla mafii ? Zresztą Diana może z nim potajemnie współpracować. Ostatnio edytowane przez redmoon : 06.08.2013 - 22:56 |
![]() |
![]() |
#1260 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Em, dziwnym trafem natrafilem na trop.
motyka (glosowania) MPS, MPS, MPS, Meona, Maqryll, MPS Diana (glosowania) MPS KMK MPS kubuss Don FreSh Restless (glosowania) MPS MPS Ladron kendziorek kubuss (:C) Everplastik (glosowania) Kubuss MPS (no nie licze glosowan na siebie) Caly czas te same imiona, imiona trupow. Charionette wedlog mnie jest calkowicie niewinna, tak samo jak ... jak ona. (o i jeszcze Apo) Zanstanawiam sie jeszcze nad Nosem,Roia, Morgana i fallen. Luffle tez jest podejrzana. Nie wiem kompletnie, ktora gropa jest bardziej podejzana (motyka, diana, restless, everplastik) czy (nos roia morgana fallen i luffle) CO ROBIC CHARIONETTE, CO ROBIC? @Nos, nie wiem, czy mam CI wierzyc/ufac (niepotrzebne skreslic) , ale spostrzezenie dobre. Glosowal na MPS, Maqrylla i Meone. Hmm, oni to zimne trupy, a motyka to mafia. HAHA, tak. jestem pewien.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|