![]() |
#1272 |
Guest
|
![]()
Ale ktoś musi mieć...
|
![]() |
#1273 |
Guest
|
![]()
ALEŻ OCZYWIŚCIE!
![]() Ma ją shooters, który od wykupienia strony nie zagląda na forum xDD Z resztą, Strony głównej TSP nie ma |
![]() |
#1274 |
Guest
|
![]()
Lol? Były Admin, który nie zagląda na forum, teoretycznie właściciel, to jedyna osoba z dostępem do bazy, a nikt inny nawet się nie ubiega o taki dostęp? WTF?
![]() |
![]() |
#1275 |
Guest
|
![]()
Były ubiegania, petycje ale nic to nie dało. A przynajmniej tak ja wnioskuje.
Były dwie opcje - emigracja, lub gnicie tutaj. Ja wybieram opcję 1, podobnie jak większość. |
![]() |
#1276 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Poza tym obecnie fora o simsach tracą na popularności (ilu z Was przyznało, że jednak trójka jest do bani?) Cytat:
Cytat:
Nie czuję się upoważniona do wyjaśnienia dalej. Ja wybieram gnicie - zresztą kolejnych pięciu lat tu na pewno nie spędzę. Ostatnio edytowane przez Liv : 19.06.2012 - 21:02 |
|||
![]() |
![]() |
#1277 |
Guest
|
![]()
JA, JA! xDDD
* Dokładnie - zegar, style, błędy w tłumaczeniu to nie wszystko co jest na tym chwiejącym się forum. Nowe forum mogło by być, jeśliby wybrano osoby które mają pomysł jak by wyglądało to nowe forum. A, no właśnie - kasa. To największy problem. Ostatnio edytowane przez Savigge : 19.06.2012 - 21:03 |
![]() |
#1278 |
Guest
|
![]()
Nawet nie wiedziałem, że jesteśmy w tak trudnej sytuacji.
Liv dobrze to ujęła: "Poza tym obecnie fora o simsach tracą na popularności [...]". |
![]() |
#1279 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ta sytuacja nie jest trudna, tylko beznadziejna.
Chęci by się znalazły, gorzej z środkami. I tak to cud, że część przycisków działa, czas chodzi dobrze i nie mamy codziennie błędów serwera. No i że moderatorom i administratorom chce się jeszcze coś robić na tym forum. |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Póki co nie planujemy żadnego zakładania nowego forum, przynajmniej ja. A to forum chętnie byśmy naprawili, gdybyśmy mogli, a że nie możemy trzeba sobie jakoś radzić. I tak jak wspomniano mała aktywność na forum jest raczej spowodowana niechęcią do ts3, niż stanem forum (który jest taki sam od 5 lat). |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|