|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
wracajac do sprawy - nowe dodatki moge instalowac bez problemu, ale te stare, ktore instalowalam przez instalacja patcha 1.8 dalej sa niewidoczne w grze w wiekszej czesci. jakies pomysly co zrobic, zeby i one byly widoczne? usuwalam juz je i instalowalam na nowo i nic.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Im dłużej to wszystko czytam, tym częściej myślę, że może jednak kupię te akcesoria już teraz, bo od bardzo dawna (ostatnio grałam w trójkę chyba w grudniu) przymierzam się do ponownej instalacji i kombinowania, żeby mieć rzeczy ze Store, ale jak pomyślę, że za dwa-trzy miesiące kupię sobie NA i znowu będę mieć cyrki, to chyba wolę kupić już i zrobić wszystko za jednym zamachem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No trochę kombinowania jest niestety. Ale jak się instaluje grę od nowa, to ma się szansę na uruchomienia dodatków Store. Tutaj jest poradnik:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/168808.page |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Właściwie już zdecydowałam, że po weekendzie albo jutro kupię sobie to NA, bardziej ze względu na święty spokój z instalacją niż obiekty. Czy ktoś orientuje się, ile kosztuje ten dodatek w którymś z tych sklepów: Empik, Saturn, Media Markt, Tesco, Real? Obok wszystkich będę przejeżdżać w poniedziałek i we wtorek i mogłabym wejść do najtańszego, ale jeśli różnica w cenie nie będzie duża, to pójdę po prostu do najbliższego ![]() Najbardziej podoba mi się akwarium i to, że jest takie "myślące", czyli nie można wrzucić ryb, z których jedna zjada drugą ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 11.02.2010 - 19:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() Kupiłam to NA, miałam dzisiaj reinstalację systemu, więc będę instalować TS od nowa. SimPoints nie miałam, akurat do mojego kodu nie raczyli ich przypisać ![]() EDIT: Ok, zalogowałam się, nie zwróciłam uwagi, że to jest oficjalne forum i działa przez moje konto ze Store, a przez chwilę nie byłam zalogowana, więc strona nie wchodziła ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 17.02.2010 - 18:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Czytaj poprzedniego posta.Dawałam linka do poradnika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Rybki jak najbardziej widać i są ruchome, znaczy odbywają się ruchy pływne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzięki za zdjęcia, już lubię to akwarium, będę miała namiastkę zwierzaków
![]() Wnętrze akwarium z tymi dekoracjami jest takie sobie, ale nie można mieć wszystkiego, już i tak jest super jak na zwykły, pojedynczy obiekt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jako ciekawostkę dodam, że akwarium trzeba czyścić, jak to 25-litrowe z dwójki. Można mu przekolorować nie tylko szafkę pod nim, ale też piasek i to czarne obramowanie u góry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 40 (0 użytkownik(ów) i 40 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|