![]() |
#121 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
Ronnie <serce>
Masz śliczny dom, tzn chyba miałaś, bo przeprowadzka, tak? =D Śliczni simowie, masz talent do tworzenia : 3 |
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
Simowie śliczni! Nie zaskoczę nikogo, jeśli napiszę, że chcę zobaczyć twarz małej? Pewnie będzie podobna do mamy
![]() O mamo, zaraz otworzę lodówkę i będą tam bliźniaki! Eyvee, Draculowie będą wieczni na OJSG. Szacun ![]()
![]() |
#124 |
|
![]()
Dzisiaj grałam zaledwie może godzinkę, bo męczył mnie straszliwy ból zęba. :/
Rodzina Sanders Odcinek 16 Ronnie rozpaczliwie pragnęła się zakochać... Jej brat Elijah miał duże powodzenie w szkole, a ona raczej nie rzucała się w oczy. Studnia życzeń, a w sumie, czemu nie? Przecież i tak nie miała nic do stracenia. ![]() ![]() Chwilę później wyskoczyła... żaba! Czyżby Veronica odnalazła swoją miłość? ![]() ![]() Jak się okazało... był to fałszywy alarm. ![]() Elijahowi też się zachciało próbować, ale również nic się nie stało. ![]() ![]() A oto mała Chloe. Kolor włosów i szare oczy ma po tacie. ![]() Katherine nadal ślęczy nad książką. ![]() Elijah wprost uwielbiał zajmować się małą, spędzał z nią dużo czasu, oczywiście w przerwach w randkowaniu. Miał nadzieję znaleźć swoją Pannę Idealną. ![]() ![]() ![]() Katherine i Lucas jak za dawnych czasów ćwiczą razem... Kitty chciała po prostu mieć szczuplejszą figurę, a Lucas rzucił pracę detektywa i podjął karierę policjanta. ![]() Elijah uwielbiał grę na gitarze, ślęczał nad nią całe dnie i pisał nowe piosenki. ![]() Za to Ronnie miała talent do malowania. ![]() Ronnie spędza sobotę ze swoimi najlepszymi przyjaciółkami, grając w "prawdę czy wyzwanie". Kiedy nadeszła kolej Veronicy, dziewczyna wybrała "wyzwanie" Dziewczynom kończyły się pomysły, wręcz zaproponowały coś głupiego i niemożliwego, dla nieśmiałej dziewczyny, takiej jak Veronica. - Ejj, słuchaj, a może podejdziesz do tego ziomka, co tam stoi i poprosisz go o numer? - zaproponowały, obie był trochę wstawione, więc plątały im się słowa. - Coo?!! - czy one oszalały? Myślała sobie Ronnie, zerkając w stronę tajemniczego chłopaka, bo był to... Victor Constantine. Wiedziała, że jeśli nie pójdzie, jej przyjaciółki będą wypominać jej to przy każdej możliwej okazji... ![]() Więc wstała i na chwiejących się nogach, ruszyła w jego kierunku. ![]() ![]() Ronnie pamiętała jak zawsze mu zazdrościła, kiedy wszyscy o nim plotkowali, a go nie obchodziło, co o nim mówią albo myślą. Ignorował wszystko i wszystkich dookoła, był outsiderem. Ale kiedy podeszła do niego i niezręcznie zaczęła rozmowę, chłopak okazał się milszy, niż przypuszczała. Kiedy chciała poprosić o numer, Victor Constantine zaproponował, że może kiedyś gdzieś się razem wybiorą, zapisał jej swój numer na dłoni, po czym odszedł. ![]() ![]() Ronnie była zdziwiona, ale i trochę szczęśliwa. ![]() ![]() Lucas spędza czas z małą Chloe i układa ją do snu. ![]() ![]() Elijah oczywiście nie był zadowolony z tym, że jego siostra poczuła coś do Victora, więc kiedy wróciła do domu, od razu na nią napadł. - Co ty sobie wyobrażasz? Prowadzić się z Constantinem? Odbiło ci? - A ty skąd niby o tym wiesz?! - Daj spokój, wszyscy już o tym gadają... Kłócili się, a Elijah ze znudzeniem wysłuchiwał tłumaczeń dziewczyny, że to nic takiego, że tylko rozmawiali, obiecał jej, że odpuści sobie, ale wcale nie zamierzał... ![]() ![]()
![]() |
#125 |
|
![]()
Ulaaaa ale sie zacznie dziac ;d nowe miasto, nowe wyzwania, nowe znajomosci, nowe milosci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
A co on ma do tego kolesia? Ech Ci bracia.. dobrze, że mam siostry
![]() Nastolatkowie piękni i kompletnie nie rozumiem, dlaczego niby Ronnie nie może znaleźć sobie chłopaka, przy takiej urodzie?!
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
Constantine! Mój ulubiony film! Już Cię uwielbiam
![]() No no no. Prawda czy wyzwanie... u mnie tak się zaczęło z Everem i Gibonem.... To były czasy! ![]() Do rzeczy. Ronnie może po prostu nie chce? Albo jest nieśmiała? Piękne masz simy ![]()
![]() |
#128 |
|
![]()
to się będzie działo
![]() z drugiej strony, czasami by się przydało żeby mój brat tak po rycersku się przejmował moimi ''miłościami'' hahahah
![]() |
#129 |
|
![]()
Chloe
![]() A ta studnia i żaba koksi. jest pięknie, i szybka kontynuacja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
Daję coś, żebyście przypadkiem o mnie nie zapomnieli. Ostatnio pochłania mnie pisanie artykułu, a do simsów nie mam weny, także króciutko grałam. :/ Pewnie wrócę do gry po tym, jak tylko w swoje łapki dostane Nie z tego świata.
Rodzina Sanders Odcinek 17 Ronnie rozmyśla... ciekawe o kim? ![]() ![]() Dziewczyna wstawała wcześniej, żeby jako pierwsza dopaść łazienkę (rodzice mieli oddzielną i dzieciaki też). Oczywiście w celu wiadomym. ![]() ![]() A biedny Elijah czeka aż siostra w końcu raczy wyjść. "Co ona tak długo tam robi?" ![]() A tymczasem mama zajmuje się Chloe, dopóki nie przyjdzie niania, w końcu rodzice muszą iść do pracy, a dzieciaki do szkoły. ![]() ![]() A Elijah jeszcze troche gra, zanim pojedzie do szkoly. ![]() Mała Chloe podczas jedzenia. Dzieciaki wtedy wyglądają strasznie uroczo! :3 ![]() ![]() ![]() Czas w końcu dopadł Katherine... ![]() Chloe na rękach u starszej siostry. ![]() ![]() Elijah i Ronnie w drodze do szkoły. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 45 (0 użytkownik(ów) i 45 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|