|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy to jest śmieszne czy dziwne, ale to nie tylko mi sie zdarzyło. Zawsze kiedy przyjedża ogrodniczka stoi i sie gapi a kwiatki wiedną. A gdy jest ogrodnik to zawsze pracuje w pocie czoła.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Myslicie że spanie z szeroko twartymi oczami ( bez źrenic ) i usmiechem na twarzy jest norlane ?? Dla mnie jest upiornie przerażające
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jezus wygląda okropnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
albo mi sie wydajealbo grasz czasami w neverwinter nights... no coz ja tesh elf ale chaotyczny dobry czarodziej...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Była mowa w grze o tym,że Paskal Dziwak miał urodzić ufo...mi się zawsze jak dotąd rodziła śliczna ufolka(co tam że z małym nosem i wielkimi oczami
![]() Tu zdjęcie niezapomnianej Patience(zawsze daję jej takie imie!!) : ![]() Dodam jeszcze że ma jeszcze rodzeństwo,ale normalne ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Teraz właśnie grałam w simy sobie no i w grze małe dziecko urosło mi na dziecko w wieku szkolnym. Wszystko ok. Ja zawsze robię tak, że gdy jest jeden dzień do urodzin, to klikam na tego sima, który ma jutro urodziny i wybieram "dorośnij". No to i tym razem tak było i kliknęłam "dorośnij". Gościu urósł. Pasek dorosłości (jeżeli można go tak nazwać
![]() ![]() ![]() Ps. Jak zrozumieliście to gratuluję! ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: nie chcę po raz 'enty' łamać zasady posta pod postem, więc wyedytuję. Kiedyś, gdy kosiarz przyszedł po mojego ukochanego Aleksa Ćwira (ukatrupiłam go ![]() ![]() Tak wygląda panel rodziny z otoczenia: ( yyy, nie zwracajcie uwagi na opis ![]() ![]() A tak kostucha w rodzinie: ![]() Dziwne, nawet nie widać jaką ma aspirację ![]() ![]() Próbowaliście kiedyś kostuchę do rodizny dodać??? Ja już nigdy nie dodam, bo simowie giną i to bez powodu!! Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 30.07.2005 - 19:43 |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A u mnie simy są ok, żadnych zniekształceń, i w ogóle.
Ale niektóre meble ściągnięte z neta są... pokręcone!!! ![]() Np. ściągnełam recolor do łóżka. Ok. Wchodzę do gry, a tam patrzę, że gra się nieco spowalnia, gdy kładę to łóżko z recolorem. Następnie spadłam z krzesła, bo kawałek kołdry sięga nieba!!! Naprawdę! Próbowałam za pomocą delete zobaczyć jak daleko sięga ta kołdra: końca nie widzę ![]() Lub jest kibel (oczywiście z neta) który na przemian jest kiblem, jest srebrnym krzakiem (nie wiem jak to opisać) ![]() Najfajniejsza jest Satelita Światła. Tak nazywa się lampa. I co? Pewnego dnia patrzę, a zamiast tej lampy jest biały teleskop porośnięty "kryształkami" ![]() I tam takie inne. A raz miałam kłopot z dostawą (na poprzednim kompie) Zamówiłam żarcie, ok. Dostawcy nie ma Jeszcze raz dzwonie. Przychodzi. Na następny dzien też przyszedł, ale bez dostawy, nawet nie dryndnełam po niego!!!!!! Stał jak słup i nie chciał ruszyć, więc usunełam go za pomocą moveobjectsu. I znów dupek przylazł! Stoi, stoi.... Patrzę, a on w końcu się ruszył i zaczął oglądać TV i w ogóle nie można było wypędzić ![]() Grrr!!! Znów przylazł!!! Tym razem go olałam. Stał chyba przez 3 dni, lol ![]() Po 2 dniach znów przylazł!!!! Jeeeeju!!!! Wyprowadziałm rodzinę i już był spokój z dostawcami! :wacko: Więcej do tej pory nie zazdwoniłam po niego... Bo mnie wkurzyło! Ale najdziwniejsze, że pojawiał się w domu znikąd, nawet jak drzwi skasowałam ![]() Pamiętak jak drzwi znikły ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|