Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.12.2004, 14:43   #1
Lillian
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał oazowiczka
wow )))))) Fajnie Jak ic sie to zrobiło ?? Wsiadły do jakiegos auta ???

Nie.Poprostu przyjechała sobie następnego dnia,samochodem.Tak jakby.......
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.12.2004, 15:04   #2
Pinia
Guest

Domyślnie

Nie wiem czy to jest śmieszne czy dziwne, ale to nie tylko mi sie zdarzyło. Zawsze kiedy przyjedża ogrodniczka stoi i sie gapi a kwiatki wiedną. A gdy jest ogrodnik to zawsze pracuje w pocie czoła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 19:38   #3
Oazis
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Myslicie że spanie z szeroko twartymi oczami ( bez źrenic ) i usmiechem na twarzy jest norlane ?? Dla mnie jest upiornie przerażające
Oazis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 22:25   #4
Angeo
Guest

Smile

jezus wygląda okropnie hahaha wygląda tak "przerażająco" uff jak trup Jeszcze ten uśmiech na twarzy i te oczy otwarte... a ja mialam taki blad ze moja simka (nastolata) zobaczyla swojego chlopaka jak chusta inna dziewczyne i tak otwarla dziub i oczy poszerzyła i tak chodziła aż się nie stała nastolatką :laugha: wygladała jakby miała jakieś zakwasy albo jakby ja walec rozjechał
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2005, 14:18   #5
cleo93
Guest

Grin hmmmm

albo mi sie wydajealbo grasz czasami w neverwinter nights... no coz ja tesh elf ale chaotyczny dobry czarodziej...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2005, 15:52   #6
Darkviolet
Guest

Question

Była mowa w grze o tym,że Paskal Dziwak miał urodzić ufo...mi się zawsze jak dotąd rodziła śliczna ufolka(co tam że z małym nosem i wielkimi oczami) ,a teraz ,patrze a tu....LUDZKIE DZIECKO!! Co prawda nie zrobiło mi to problemu ,ale ...no cóż...

Tu zdjęcie niezapomnianej Patience(zawsze daję jej takie imie!!) :

Dodam jeszcze że ma jeszcze rodzeństwo,ale normalne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2005, 19:01   #7
Marson
Guest

Domyślnie

Teraz właśnie grałam w simy sobie no i w grze małe dziecko urosło mi na dziecko w wieku szkolnym. Wszystko ok. Ja zawsze robię tak, że gdy jest jeden dzień do urodzin, to klikam na tego sima, który ma jutro urodziny i wybieram "dorośnij". No to i tym razem tak było i kliknęłam "dorośnij". Gościu urósł. Pasek dorosłości (jeżeli można go tak nazwać ) przeskoczył z linii dzieciaka na szkolnego i wsazywało "dziecko stanie się nastolatkiem za 1 dzień". Wcześniej było "małe dziecko stanie się dzieckiem za 1 dzień". No, wszystko ok. Po urodzinach ten pasek powinien zmienić się na "dziecko stanie się nastolatkiem za 8 dni". Ale się nie zmieniło! I mogłam go przeobrazić w nastolatka! Zrobiłam to. No i w ten oto sposób z małego dziecka powstał nastolatek .
Ps. Jak zrozumieliście to gratuluję!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2005, 19:23   #8
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał marson
Teraz właśnie grałam w simy sobie no i w grze małe dziecko urosło mi na dziecko w wieku szkolnym. Wszystko ok. Ja zawsze robię tak, że gdy jest jeden dzień do urodzin, to klikam na tego sima, który ma jutro urodziny i wybieram "dorośnij". No to i tym razem tak było i kliknęłam "dorośnij". Gościu urósł. Pasek dorosłości (jeżeli można go tak nazwać ) przeskoczył z linii dzieciaka na szkolnego i wsazywało "dziecko stanie się nastolatkiem za 1 dzień". Wcześniej było "małe dziecko stanie się dzieckiem za 1 dzień". No, wszystko ok. Po urodzinach ten pasek powinien zmienić się na "dziecko stanie się nastolatkiem za 8 dni". Ale się nie zmieniło! I mogłam go przeobrazić w nastolatka! Zrobiłam to. No i w ten oto sposób z małego dziecka powstał nastolatek .
Ps. Jak zrozumieliście to gratuluję!
Zrozumiałam, zawsze tak mam, gdy sim się 'przeobraża' dzień wcześniej. Tylko, że wskaźnik natychmiastowo cofa się i nie ma już: stanie się ... za 1 dzień Pozdrawiam :*

EDIT: nie chcę po raz 'enty' łamać zasady posta pod postem, więc wyedytuję. Kiedyś, gdy kosiarz przyszedł po mojego ukochanego Aleksa Ćwira (ukatrupiłam go) dodałam sobie go do rodzinki... Chcę wyjść z gry, patrzę, a opcja wyjścia jest niedostępna, jak wtedy gdy babka rodzi!! Pomyślałam sobie, że ja zresetuję kompa to mi się gra nie zapiszę, więc sprzedałam kostuchę... ONA SPRZEDAŁA SIĘ RAZEM Z ALEKSANDREM!!!No trudno! Weszłam ponownie w rodzinkę, wchodzę w drzewko genealogiczne, a Aleks zaznaczony jako umarły, oraz standardowo uciekł z panelu jak i kosiarz!! Ponownie weszła w otoczenie i w panel rodzinki Ćwirów. Jest podobizna i kostuchy i Aleksa, jakby oboje żyli i byli w familii. Niestety, na parceli ich nie ma, a żona Aleksandra nie ma we wspomnieniach, że umarł
Tak wygląda panel rodziny z otoczenia: ( yyy, nie zwracajcie uwagi na opis)

A tak kostucha w rodzinie:

Dziwne, nawet nie widać jaką ma aspirację i na dodatek posiada wolną wolę, nawet gdy ta jest wyłączona na danej parceli!! Z jednej strony fajnie, że Alex mi wykitował, ale dziwne rzeczy się działy
Próbowaliście kiedyś kostuchę do rodizny dodać??? Ja już nigdy nie dodam, bo simowie giną i to bez powodu!!

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 30.07.2005 - 19:43
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 11:08   #9
anka02
Guest

Question jaki dokyorek?

Cytat:
Napisał Irma_Lair
Ja miałam coś dziwnego.2 dni temu w rodzinie nire pamiętam nazwiska,straciłam prace.no i zanim przyszedł doktorek zapisałam grę,i wyszłam z niej.Następnego dnia zrobiłam bardzo bogatą rodzinę, i przeszła ta Małgorzata(straciła ona prace) i nagle usiadła i się zrobiła muzyka jak wtedy,kiedy przychodz doktorek.Najpierw myślałam,że to któryś z domowników,ale wszystko było cool.Doktorek uleczył tą banbkę i se poszła :/
Niezłe ,nie?Nie zmyślam!!! >
O co chodzi Irmie_Lair z tym doktorkiem , ja nic o nim nie wiem :1smutny: . prosze niech mi ktoś to wyjaśni :gu:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2006, 18:07   #10
Alien X
Guest

Wink Głupie dodatki

A u mnie simy są ok, żadnych zniekształceń, i w ogóle.
Ale niektóre meble ściągnięte z neta są... pokręcone!!!

Np. ściągnełam recolor do łóżka. Ok. Wchodzę do gry, a tam patrzę, że gra się nieco spowalnia, gdy kładę to łóżko z recolorem. Następnie spadłam z krzesła, bo kawałek kołdry sięga nieba!!! Naprawdę! Próbowałam za pomocą delete zobaczyć jak daleko sięga ta kołdra: końca nie widzę

Lub jest kibel (oczywiście z neta) który na przemian jest kiblem, jest srebrnym krzakiem (nie wiem jak to opisać)

Najfajniejsza jest Satelita Światła.
Tak nazywa się lampa. I co? Pewnego dnia patrzę, a zamiast tej lampy jest biały teleskop porośnięty "kryształkami"

I tam takie inne.

A raz miałam kłopot z dostawą (na poprzednim kompie)
Zamówiłam żarcie, ok.
Dostawcy nie ma
Jeszcze raz dzwonie. Przychodzi.
Na następny dzien też przyszedł, ale bez dostawy, nawet nie dryndnełam po niego!!!!!! Stał jak słup i nie chciał ruszyć, więc usunełam go za pomocą moveobjectsu.
I znów dupek przylazł! Stoi, stoi.... Patrzę, a on w końcu się ruszył i zaczął oglądać TV i w ogóle nie można było wypędzić
Grrr!!! Znów przylazł!!! Tym razem go olałam. Stał chyba przez 3 dni, lol a potem zaczął jesc, oglądać i itp. Wkurzyłam sie jak on wziął sobie kassunie z drzewka pienieżnego, ale dał się wyprosić. Ufff
Po 2 dniach znów przylazł!!!! Jeeeeju!!!!

Wyprowadziałm rodzinę i już był spokój z dostawcami! :wacko: Więcej do tej pory nie zazdwoniłam po niego... Bo mnie wkurzyło! Ale najdziwniejsze, że pojawiał się w domu znikąd, nawet jak drzwi skasowałam

Pamiętak jak drzwi znikły i dziwiłam się dlaczego simowie nie chciały wejśc/wyjśc z/do domu Biedne simy przesiedziały noc i dzień w domu lub na podwórku, dopiero się zorientowałam, co jest grane... Chyba złodziej je ukradł :p
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania