|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja za wszystko dziękuję, nie przypuszczałabym, że coś nagle samo się przestawi.
A swoją drogą poprzestawiało się mnóstwo rzeczy, większość wróciła do domyślnych, ale nie tylko... cóż, najważniejsze, że wszystko znowu działa, zatem dziękuję! ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]() Mam takie śmieszne pytanie, a wręcz lekko wstydliwe, bo po tylu latach grania w "simsy" naprawdę tego nie wiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
W TS2 nie ma czegoś takiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]() Liv Błyskawica
![]() ![]() edit: @down: o to, to! To właśnie mam na myśli pisząc "lewe" ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 21.07.2013 - 20:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
"Na lewo" wpływać, nic nie wpływa xD Chyba, że simowie udzielają konsultacji finansowych, dostają premie w pracy/szkole (no i regularne wypłaty
![]() ![]() Zdaje się, że innych sposobów niż te wymienione na zarobienie bez ingerencji gracza nie ma. Przynajmniej na parceli mieszkalnej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mam poważny problem, wszystkie rzeczy które ściagam:fryzury,meble itp. ściagaja sie normalnie w winrar, a gdy go rozpakowuje wszystko okazuje sie popsute "nie mozna tego otworzyc" itp. a sciagałam z wielu stron i wszystko tak samo, gdy wchodze z tymi złymi dodatkami, gra oczywsiście nie chce się ładować tzn. nie wczytują mi sie miejscowości. Co robić T__T (gram w simsy od dobrych paru lat i nigdy mi sie tak nie robiło)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
W sensie że próbowałaś otwierać w grze czy poza grą? Jeśli poza grą to ci się nie otworzy...
Hm, no niektóre dodatki czasem nie działają, u mnie też tak się zdarza. Z jakich były stron? Poszukaj może na innych. I jeśli nie masz Clean Installera to ściągnij koniecznie.
![]() |
#8 |
|
![]()
i tu i tu, jak mówie ze grze jak mam tylko jakieś dodatki to nie chce wchodzić.
były np. z www.xmsims.com, a tutaj przeciez powinny być dobre. Ok sprobuje tym clean'em i zobacze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Rozpakowanych dodatków nie można otworzyć T_________T
Wkleja się je tylko do folderu "downloads" i ma hulać. I przede wszystkim, nie zdzieraj starych dodatków z neta, sama się niedawno złapałam, że przez nie psuje mi się gra. Spróbuj odpalić grę bez dodatków, żeby sprawdzić czy to przez nie, choć raczej to będzie przez dodatki. Możliwe też, że wkleiłaś dodatki do złego folderu...
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
nie, wszystko jest dobrze, już wiem przez co to było. Problemem były sims 2 pack, ktore sie instaluje, jakimś cudem one były złe, a myślałam że bylo odwrotnie, ale dzieki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|