![]() |
#1371 |
Reputacja: 10
|
![]()
W końcu w trybie budowania będzie wszystko to, czego brakowało w poprzednich odłonach. Cieszę się z fundamentów i możliwości regulacji ich wysokości.
No i jednak będą tramwaje! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1372 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Odnośnie grafiki wypowiadałem się już tyle razy, że przejdę od razu do rzeczy:
Kocham nowy tryb budowania. Wielbię. Ubóstwiam. Niewątpliwie największy atut czwórki. Dziękuję za uwagę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Eris - dziecko widać w 2:10
![]() No, przeczytałam :] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla moich oczu jaskrawe kolory wcale nie są miłe. Lubię grac w simsy godzinami, bez bólu oczu. No dobra - jak jest zbyt realistycznie też jest źle, ale teraz przegięli w drugą stronę i zrobili graficznie grę dla dzieci. Chciałabym też wypunktować, że nie zgadzam się z tym, że grafika TS1 i TS2 jest "dziecięca". Jak dla mnie wręcz przeciwnie. Może dlatego właśnie lubię oglądać screeny z "dwójki", o "jedynce" nie mówiąc. Jestem tylko o rok starsza od Ciebie... Jeszcze za czasów naszego dzieciństwa (podstawówka) Simsy to było COŚ - taka gra "dla bogatych" ![]() Dzisiaj nie żałuję, że tak się stało. Pod koniec 2006 roku postanowiłam, że zacznę swoją przygodę z simsami od "jedynki" i to była bardzo dobra decyzja ![]() ![]() Cytat:
![]() Mojemu 8-letniemu kuzynowi spodobało się SimCity 4, chociaż jego brat pewnie dał mu pograć w "piątkę" ![]() Zresztą dzieci to jedno, a młodzież i dorośli to drugie. Oni też mają swoje wymagania i portfele z zaoszczędzoną kasą ![]() Albo wiedzą, gdzie co znaleźć w internecie. Co do czasu w grze, nie mam zdania. I tak gram w simsy godzinami ![]() Jeśli chodzi o Origin, to chodzi mi o to, że będzie to coś w rodzaju zabezpieczenia gry (a, powiedzmy sobie szczerze, nie każdy bedzie chciał wydać 200zł na "próbę", skoro można to zrobić nie płacąc). Myślę, że gdyby cena gry była przyzwoita, to nie byłoby ono potrzebne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dodatek CPR? Po tylu latach mogli to dać w podstawie! Tak jak zwierzaki. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 28.05.2014 - 17:13 |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 | |
|
![]() Cytat:
![]() Tryb budowania jest super. W simsach nigdy nie chciało mi się budować domów, ale to się chyba zmieni ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |||
|
![]() Cytat:
![]() Owszem, ale bardziej za czasów TS2 o ile się nie mylę. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Reputacja: 25
|
![]()
To zapowiada się naprawdę świetnie
![]() ![]() Oooo tak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
|
![]()
To jest świetne! Zawsze uwielbiałam budować w Simsach, a teraz będzie to jeszcze większa zabawa. Tylko ciągle mam wrażenie że te meble i wszystko już było...
Na samym filmie można wyłapać rożne ciekawostki. Zwróciliście uwagę na te kolorowe napoje czy też drinki? Simowie mieli je do posiłków jak i same. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
|
![]()
Filmik mi sie podoba, ma dużo informacji, ale tempo dla mnie zbyt szybkie. Miałam nadzieję, że będzie dłuższy
Podoba mi sie modelowanie dachu, okna na różnej wysokości (mam nadzieję, że zasłony też będzie można wieszać na różnej wysokości) Dom Ćwirów jest w porządku, ale jakoś mnie nie zachwycił. Najbardziej podobał mi się ten w dwójce. Patent z fundamentami jest super. Hmmm... nie będzie wcale basenów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Reputacja: 12
|
![]()
![]() |
#1380 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tryb budowy zrobił na mnie ogromne wrażenie. Naprawdę to dopieścili.
Basen i garaż swoją drogą, ale czy była gdzieś mowa o piwnicach? Pewnie też dojdą dopiero w jakimś dodatku...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|