|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
U mnie jest to tak:
1. ZAWSZE używam kodów takich jak: - maxmotives - moveObjects on - motherlode - boolprop testingcheatsenabled true Często używam także: - unlockCareerRewards - forcetwins - sethour ... (np. 7) 2. W każdym otoczeniu musi być przynajmniej jedna parcela z nagrobkami (nie wiem na co to mi, ale tak jakoś się przyzwyczaiłam) 3. Gdy zamierzam kupić moim simom nowe ubrania, ZAWSZE jadę do Supermarketu Podróżnego (czy jakoś tak). 4. Moim simom zawsze kupuję komputer. 5. Zawsze robię sypialnię na czerwono a salon na żółto. 6. Moim simom prawie zawsze robię basen. 7. Robię zdjęcia prawie przy każdym, ważnym (lub mniej ważnym) wydarzeniu (choć na większości zdjęć, uwieczniam jakieś głupie, albo śmieszne miny simów, itp.). 8. Chyba jeszcze nigdy nie zrobiłam ciemnoskórego sima... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
*gram w Kwitnących Wzgórzach
*bara-bara co 2-3 noce *w ciąży simkę zawsze traktuje jak świętą ![]() *staram się grać bez kodów *zazwyczaj góra 5 simów |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
1.Zawsze na początek wymyślam czy mają być bogaci (x motherlode) czy biedni.
2.Pierwszego dnia znajdują im pracę. 3, Nastolatki NIGDY nie pracują. 4.W pierwszą niedzielę zapraszam dyrektora.(Podaję łososia i ciasto czekoladowe) 5.Wszyscy są (dla mnie) ładni. 6.Wpisuję dużo kodów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja zazwyczaj robię moim simom miesiąc miodowy, jak mają dzieci, to simka zostaje w domu (ale nie zawsze), nie gram emerytami ( zaczęłam garć w simsy jak miałam 8 lat i mi się utrwaliła w psychice niechęć do Mrocznego Kosiarza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja ostatnio wymieniam simy z okolicy NPCs i ze studiów na nowe, bo wgrałam sobie templates i te nowe simy sa o wiele ladniejsze. Ale to ciężka praca bo nie używam żadnych kodów. Moje simy zaprzyjaźniają sie z jakimś NPC i po wprowadzeniu takiego, go usuwam. Zarabiam na tym troche kasy, niektore moje rodziny tylko z tego żyją.
Mam takiego malego, ktorego mama, widźma na dodatek( bo byłam ciekawa czy dziecko bedzie zielone!)zostawiła samego z takimi przyszywanymi dziadkami. No i te dziadki sprowadzają swoich znajomych i mały zaczyna sie pławić w bogactwie! Ostatnio wzięłam sie za nianie...te tez bede wymieniać i tego pana od dostaw. Do tego w kazdej rodzinie jest jakaś simorośl. Jedne maluja i zarabiają na arcydziełach, inne uprawiaja ogródek, a inne szyja ubrania. Ja sie starzeja to mają roślinodziecko i show goes on!!! Ale fajne te simy,co?
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nieźle
![]() Ja zazwyczaj (raczej zawsze), jak tworze simów to z dobrym usposobieniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Zawsze robię ich pięknych z dodatkami z netu..
![]() Nie gram emerytami.. Zazwyczaj kontroluję ich starzenie .. nie lubię emerytów więc jeśli dorosły się nim staje od razu zabijam. Rozwijam umiejętność gotowania nie lubię tych początkowych posiłków. Dlatego simy prawie nigdy nie jedzą płatków. Zazwyczaj dochodzi do jakiejś zdrady. Nawet jak chcę żeby to się nie wydało to wychodzi, że się wyda.. ![]() Jak mi się coś przypomni to napiszę.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja też nie lubie grac samymi emerytami, zwlaszcz jak maja karierę na maksa i inne umiejetności. Ale żeby zaraz zabijać?
Co na to twoi dziadkowie?!!? Czarno widze los twoich rodziców!
![]() |
#9 |
|
![]()
moi simowie ZAWSZE jedzą na śniadanie naleśniki xD oprócz tego to nie mam innych przyzwyczajeń bo każda rodzinka jest inna i wyjątkowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Wydaje mi się, że gra byłaby nieopisanie nudna, gdybym miała mnóstwo przyzwyczajeń do których bym się stosowała. Życie każdego sima jest u mnie inne i niepowtarzalne, nie lubię grać według jednego schematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|