![]() |
#131 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Źródło: www.simy.pl
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Nepewno super są te Simsy
![]() ![]() ![]() ![]() ____________________________ LOVE SIMS2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
ze strony simy.pl
"Do sieci trafił już pierwszy kod do nadchodzącego co raz większymi krokami dodatku Podróże. changeLotZoning [secretvacationlot | hotel] Pomoże nam zmienić charakter parceli z mieszkalnej np. na hotel, dzięki czemu będziemy mogli np. budować swoje własne ośrodki wakacyjne." Ostatnio edytowane przez bubu : 25.08.2007 - 15:24 Powód: rtyry" |
![]() |
![]() |
#134 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tłumaczenie drugiej notki bloga o Podróżach:
Daleko od wszystkiego! Dziś dostaliśmy się do Trzech Jezior i jest to po prostu bardziej niesamowite niż w ofercie! Zatrzymujemy się na polu namiotowym i jeździmy zwiedzać. Tak jest wygodniej. Obóz na którym sie zatrzymaliśmy był cały przygotowany. Wystarczyło zarezerwować sobie jeden z barwnych namiotów! Tam gdzie żeśmy sie zatrzymali znajdują sie również luksusowe hotele. Odwiedzamy jeden z nich. Wygląda on na bardzo miły dzięki wygodnym meblom oraz dekoracjom na ścianach i olbrzymiej rzeźbie niedźwiedzia, który pokazuje nam przyjazne strony gór. Przyjechaliśmy tu jednak, by "znosić niewygody", dlatego postanowiliśmy być bliżej natury, na polu namiotowym. Kontynuuję ekscytującą wyprawę ekspedycyjną sprawdzając górskie powietrze i słuchając zadziwiających dźwięków śpiewu ptaków, których naprawdę potrzebowaliśmy. Mieliśmy bliższe spotkanie z naturą gdy Zach potknął się i upadł na jakąś roślinę, na szczęście nie trującą. Wydaje sie, ze nie jest ona tak straszna jak wszyscy myśleli! Dziś wieczorem spotkaliśmy inną parę, gdy siedziała przy ognisku i robiła pianki. Opowiedzieli nam oni o miejscu, które moglibyśmy odwiedzić jutro! Lepiej czasem przymykać oko na to co sie dzieje tu w górach. Źródło: www.simy.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Uhh...Myślałam, że mam 256 mb ram..ale mam 512 mb.Jupi
![]() ![]() Ale też jestem gotowa wywalić jakiś dodatek żeby zwolnić pamięć ![]() Ostatnio edytowane przez Kasiek13 : 26.08.2007 - 10:11 |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
YEAH.... ja juz oszedzam miejsce na dysku xD
|
![]() |
![]() |
#137 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zapowiada się ciekawie,na pewno kupię ![]() Myślicie,że 768 RAMu wystarczy? Też nie mam już miejsca,mój 6-letni staruszek to już antyk prawie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Uuuuu... szkoda, że nie będzie lotów samolotem :shifty: uwielbiam to! Ale już odkładam kasę na ten dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
A co mi radzicie kupic ? The sims 2 Podróże czy Na Studiach ? :/ Od dawna mam chęć na Studia ale nie wiem co robić
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie lepiej podróże...
Bo to nowosc a studia simowie skończa i dalej grasz normalnymi w domu =[ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |