![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest *****i****! Naprawdę! Lepiej być nie może ( może jestem głupia, ale taka jest prawda xD)
Daj jutro ten 12 odcinek! Ocena: 10\10 Pozdrawiam!
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
|
![]()
W pewnym momencie powtarzałaś przez pół tekstu słowo "dopiero"
![]() Innych błędów nie pamiętam. Fajnie się Ola wytłumaczyła. To pewnie ze strachu sobie gadkę ułożyła, aby trochę jeszcze pożyć ![]() W chwili, kiedy rodzice powiedzieli Karoli, iż się nie rozwodzą, powinnaś trochę to rozwinąć, ponieważ myślę, że było to bardziej zaskakując niż ukazałaś. Poza tym podoba mi się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
do Vanilli
no jak to jakiemu? tym że jednak się nie rozwodzą, a jak dowiedziała się od swojej kumpeli o tym że jej matka chodzi z jej ojcem to przecież powinno ją to trochę bardziej zainteresować, a nie od razu idą sobie na zakupy nic sobie z tego nie robiąc, albo to właśnie na samym końcu prawie, wchodzi do domu i tylko kiwa głową jak dowiaduje się o tym, że jej rodzice jednak będą razem. co do mojego posta (wcześniejszego) - to przecież napisałam zrozumiale, ale jak nie rozumiesz to trudno. |
![]() |
![]() |
#134 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ty to potrafisz wszystko odkręcić, naprawdę XD
Aż odetchnęłam, gdy przeczytałam, że Ashley nie jest w ciąży (w innym wypadku ocena poleciałaby mocno w dół). Fajnie, że miedzy Olą i Karolą (ale rym ;D) znowu jest OK. Tylko czy Karoli nie wywala ze szkoły za te czerwone włosy? (Lepiej wyglądała z brązowymi, szczerze powiedziawszy) Eh, co tam... 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No czytałam... Trochę szybkie... A propos tych uczuć to rzeczywiście mogłaś trochę opisać, że Karola się wypłakała przyjaciółce w rękaw itd. a na końcu stwierdziły, że rodzice to rodzice i nie mają wpływu na ich związek...
No i trochę szybkie przejście do porządku dziennego nad rozwodem - miał być a nie ma i jest OK. Mogły się w sumie rzucić sobie z mamą na szyję ![]() Ciekawa jestem tej niespodzianki ![]() Daj znać jak umieścisz kolejny odcinek ![]() Pozdrafka |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Jest mężczyzną?! WIEDZIAŁAM xDD
Dobra, nie... ![]() No to czekam.^^
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
super odcinek jak zawsze 100/10
kilka błędów ale pech daj dzisiaj ten odcinek plis ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Było kilka błędów (szczególnie zraził mnie "jest idiotom"), ale wybaczam ;D
Co do rozwodu... Karolina trochę się nie przejęła tą akcją ze zmianą decyzji. Ale to tylko little usterka ;] Hm... co do niespodzianki matki... to może... yy... MAM! Karolina ma siostrę bliźniaczkę oddaną do domu dziecka? ![]() Czekam na kolejny odcinek. P.S. Jak skończysz pisać to FS to nie pisz nastepnego, tylko oddaj mi trochę talentu xD <j0ke> ... ;] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|