Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.09.2008, 10:35   #1
guleczek
Guest

Domyślnie Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

hej, widziałam tu gdzieś na stronce (i nie mogę teraz znaleźć...) hack dzięki któremu sim czarownica mógł pozostać ze swoim normalnym wyglądem.
Rejestrowałam się na Modthesims2 ale nie mogę z stamtąd nic ściągać (nie wiem czemu...) stąd moje pytanie czy ktoś ma spakowany ten hack i mógłby mi go przesłać mailem?

z góry dzięki za odpowiedź.

edit: drugie pytanie, jak to jest z tym kojcem dla zwierza w OŻ? trzeba mieć dodatek zwierzaki żeby takowego zwierza w kojcu mieć?

Ostatnio edytowane przez guleczek : 05.09.2008 - 10:42
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.09.2008, 17:39   #2
Beep

Reputacja: 11

Zaczyna mnie to irytować. Bloki to mała frajda, chciałam zająć się magią. Pojechałam na jakąś parcelę publiczną w Jaskini Pokrzyku, czekam jeden dzień (simowy oczywiście), drugi ,dopiero po mniej więcej tygodniu raczyła zjawić się jedna czarownica (zła). No to lecimy - przyjaźń, romans - a opcji nauczenia magii nadal brak. Jeździłam na różne inne parcele i nie spotkałam już żadnej. Przywoływanie boolpropem nie działa - klikając na skrzynkę nic się nie dzieje, używając opcji spawn pojawia się, ale totalnie nieruchoma, każda interakcja z jej udziałem się anuluje. Pozostaje mi czekać na nową wersję Insimenatora? Czy może jest jeszcze jakiś inny sposób?
I tak w ogóle - czy czarownice zjawiają się na parcelach w innych otoczeniach, czy tylko w Jaskini?
stare 07.09.2008, 15:44   #3
Mamełe

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Beep Zobacz post
Zaczyna mnie to irytować. Bloki to mała frajda, chciałam zająć się magią. Pojechałam na jakąś parcelę publiczną w Jaskini Pokrzyku, czekam jeden dzień (simowy oczywiście), drugi ,dopiero po mniej więcej tygodniu raczyła zjawić się jedna czarownica (zła). No to lecimy - przyjaźń, romans - a opcji nauczenia magii nadal brak. Jeździłam na różne inne parcele i nie spotkałam już żadnej. Przywoływanie boolpropem nie działa - klikając na skrzynkę nic się nie dzieje, używając opcji spawn pojawia się, ale totalnie nieruchoma, każda interakcja z jej udziałem się anuluje. Pozostaje mi czekać na nową wersję Insimenatora? Czy może jest jeszcze jakiś inny sposób?
I tak w ogóle - czy czarownice zjawiają się na parcelach w innych otoczeniach, czy tylko w Jaskini?
Przyczyną wielu problemów z interakcjami jest niekompatybilna wersja Insimenatora. Niby ten z CW dziala w OŻ, ale wlaśnie... niby...
Jeżeli go masz, to usuń.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.09.2008, 16:25   #4
Beep

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Mamełe Zobacz post
Przyczyną wielu problemów z interakcjami jest niekompatybilna wersja Insimenatora. Niby ten z CW dziala w OŻ, ale wlaśnie... niby...
Jeżeli go masz, to usuń.
Wywalenie Insimenatora nic nie dało :/
Ponawiam pytanie - czy czarownice odwiedzają parcele w innych otoczeniach, czy tylko w Jaskini?
stare 05.09.2008, 17:59   #5
Nordin
Guest

Co do kojca- nie nie trzeba mieć zwierzaków, ale ten psiak będzie cały czas mały, nie urośnie i nie wyjdzie z kojca.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2008, 21:31   #6
Milou
Guest

Hej, mam mały problem. Na początek przypominam, że grę mam oryginalną, żeby nie było halo. Więc zapoznałam się z czarownicą, jesteśmy na dobre kontakty-zaprzyjaźniłyśmy się, ale nie mogę poprosić o nauki. W gazetce o OŻ czytałam, że można się w niej zakochać i dopiero udzieli nauk. Lecz ja gram simką, więc mi nie wypada... Gram również w bloku? Czy to powód, że nie mogę zostać czarodziejką? W Jakini Pokrzyku grałam w taką rodzinkę-siostry, co miały swój dom i jakoś dało radę zostać czarodziejką, a tu nie... Co robić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2008, 21:43   #7
stotka
Guest

to, czy mieszkasz w bloku nie ma nic do rzeczy.
po drugie, sprobuj z zakochaniem. a jesli nie, no to zostaje ci kod.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2008, 21:55   #8
Vanesca
Guest

Musisz mieć bardzo wysoko ten dolny pasek - trwałe więzi. Spróbuj się z nią spotkać kilkakrotnie... mi po paru dniach się udało. Bez zakochiwania ;-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 10:46   #9
Nordin
Guest

A czy ktoś wie czemu nie mam dozorcy w kontaktach (nie mogę do niego zadzwonić, zaprosić tak jak każdego innego sima)? Moja simka ma pragnienie, żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma, nawet jak zostanie na noc. Czy jeśli wyprowadzę ją z mieszkania do domu to dozorca pojawi się w kontaktach?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 14:02   #10
Nordin
Guest

Cytat:
Napisał Nordin Zobacz post
A czy ktoś wie czemu nie mam dozorcy w kontaktach (nie mogę do niego zadzwonić, zaprosić tak jak każdego innego sima)? Moja simka ma pragnienie, żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma, nawet jak zostanie na noc. Czy jeśli wyprowadzę ją z mieszkania do domu to dozorca pojawi się w kontaktach?
Ponawiam pytanie. Bardzo zależy mi na odpowiedzi bo lubię tą simkę.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania