![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Hej, mam mały problem. Na początek przypominam, że grę mam oryginalną, żeby nie było halo. Więc zapoznałam się z czarownicą, jesteśmy na dobre kontakty-zaprzyjaźniłyśmy się, ale nie mogę poprosić o nauki. W gazetce o OŻ czytałam, że można się w niej zakochać i dopiero udzieli nauk. Lecz ja gram simką, więc mi nie wypada... Gram również w bloku? Czy to powód, że nie mogę zostać czarodziejką? W Jakini Pokrzyku grałam w taką rodzinkę-siostry, co miały swój dom i jakoś dało radę zostać czarodziejką, a tu nie... Co robić?
|
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
to, czy mieszkasz w bloku nie ma nic do rzeczy.
po drugie, sprobuj z zakochaniem. a jesli nie, no to zostaje ci kod. |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Musisz mieć bardzo wysoko ten dolny pasek - trwałe więzi. Spróbuj się z nią spotkać kilkakrotnie... mi po paru dniach się udało. Bez zakochiwania ;-)
|
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
A czy ktoś wie czemu nie mam dozorcy w kontaktach (nie mogę do niego zadzwonić, zaprosić tak jak każdego innego sima)? Moja simka ma pragnienie, żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma, nawet jak zostanie na noc. Czy jeśli wyprowadzę ją z mieszkania do domu to dozorca pojawi się w kontaktach?
|
![]() |
![]() |
#136 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój sim pobił się z jakimś innym simem i wyskoczył komunikat w stylu:" Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" Co oznacza ten komunikat i czy gdzieś na parceli publiczmej jest sklep meblowy??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Eh co do wiedźm ten komunikat jest zaraz po zaprzyjaźnieniu
![]() ![]() Co do komuniktau "Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" sprawdź w normalnym trybie kupowania, jesli nic Ci nie wzrosło to wsio ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Bo to nie chodzi o normalny tryb kupowania, tylko o parcelę publiczną "sklep meblowy". W dzielnicy handlowej, domyślnie jest Sklep Meble Nogi czy jakoś tak to się nazywa. Pewnie pobiłeś się z Leonem Nogą ;-)
|
![]() |
![]() |
#139 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#140 | |