![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co widzę, twórcy idą za trendem i w tym dodatku nawiążą do popularnych talentshow. Muszę przyznać, że trailer robi wrażenie. To co mi się podoba, to że będzie akrobatyka. Już myślałem, że będzie tylko śpiewanie i iluzjoniści. Jednak brakuje mi do tego wszystkiego aktorstwa. Co prawda PZ wprowadza taką karierę, ale jednak zasługiwałaby ona na większe BUM. Liczę też na to, że może autorzy dodadzą nowe opcje do karier starych, szczególnie do tych artystycznych jak pisarz czy malarz - na przykład organizowanie spotkań z fanami, podpisywanie książek, wywiady.
W filmiku wrażenie zrobiły na mnie sceny, wyglądają rewelacyjnie. Ale już widzę zastosowanie ich w grze - ogromna, piękna scena, występujący na niej sim, a pod sceną jakiś pięciu simów... zupełnie jak w klubach w PZ. Lepiej niech dopracują to... Mam też ogromną nadzieję, że dojdą w końcu restauracje z prawdziwego zdarzenia! Takie jak były w TS2. Mam dość ciągle tylko tych klubów... Po zapowiedziach i trailerze można by pomyśleć, że szykuje się dodatek z dużym rozmachem, ale obawiam się, że będzie jak w przypadku TS3 PZ - dużo bajerów, które udają coś, czym nie są...
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
No nie powiem trailer ciekawy. Trzeba czekać na dalsze newsy (myślę, że jeszcze przed świętami będziemy o tym dodatku wiedzieć prawie wszystko). Ciekawi mnie czy dojdzie nowe miasto, było by fajnie.
edit: myślę, że można by już było utworzyć temat z przedpremierowymi dyskusjami na temat nowego dodatku. Ostatnio edytowane przez Spectrum : 06.12.2011 - 12:19 |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Einarr Nowe miasto? No właśnie, a propos nowego miasta... w trailerze, zaraz jak kończy śpiewać ta ostatnia "realna dziewczyna" pokazuje się scena, jak jakaś blond simka w czerwonej sukni w futurystyczne wzorki śpiewa na jakimś dachu. Zwróćcie uwagę, że za nią widać wieżowce, całkiem inne niż te w Bridgeport. Pozostaje pytanie, czy to tylko tło na potrzeby filmy czy faktycznie zapowiedź nowego miasta? Filmiki z TS3 nie raz pokazywały różne sytuacje niemożliwe w grze, ale zawsze to były SYTUACJE, ZDARZENIA (jak np wypadek księcia Harry'ego w trailerze pokoleniowym z królewskim ślubem Williama i Kate), ale nigdy nie były to obiekty jakieś. Chyba, że ta simka występuje na stylizowanej tak scenie? W późniejszych scenach traileru również wielokrotnie za oknami pomieszczeń widać jakieś duże miasto. Ale tak czy siak, myślę, że nowe miasto będzie, w takim Sunset Valley to już i tak ciężko wcisnąć nowe parcele, jakie dochodzą w dodatkach, a tu mają dojść jakieś kluby, sceny, może restauracje... Poza tym dalej widać też nowe palmy, myślałem, że to te z Al Simhary, ale te na filmiku wydają się być dużo cieńsze i strasznie długie. A drzewa w TS3 nowe dochodzą wraz z miastami
![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 06.12.2011 - 12:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Absolem ,miejmy nadzieje, że nowe miasto dojdzie z dodatkiem. Np. w Bridgeport w ogóle nie ma miejsca, aby postawić nowe parcele. W SV jest tak samo...
|
![]() |
![]() |
#136 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Gumifotel.
![]() Fryzurki nowe też piękne, a nawet bardzo piękne... Triler zaskoczył mnie, i zadziwił. Jak tak będzie wyglądał dodatek, kupie go na 100%... A może to będzie mój najlepszy EP. ![]() Cudowne doekoracje, i wogóle cudo nad cudami. A scena przed lustrem tej dziewczynki/kobiety była fajna. TAM BYŁ MISIO.. !! Ale szkoda że był tylko ozdobą. ;(
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
To wszystko mogłoby być w PZ. Naprawdę.
Ale sceny zaiste, trzeba przyznać ![]() I jak zobaczyłem datę premiery, to już widzę te wszechobecne bugi wynikające z niedopracowania ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Proszę wszystkich o umieszczanie newsów w oddzielnych tematach, a nie w jednym zbiorczym - będzie bardziej przejrzyście przez co ułatwi znalezienie jakiejś informacji. Proszę także, żeby pamiętać o tym by w temacie napisać czego dotyczy dany news. A temat przenoszę do działu ogólnego o The Sims 3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
a ja sie zaloze, ze dadza tylko te spiewanie, akrobatyka, magia....i na tym bedzie koniec "nowosci" >
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
eyvee - będą cztery nowe kariery
Cytat: