Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.12.2011, 11:52   #131
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Showtime - Podsumowanie

Dodatek zapowiada się świetnie i chyba kupię Edycje kolekcjonerską jak to było w przypadku zwierzaków.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.12.2011, 11:54   #132
Levkoni

Reputacja: 10

Z tego co widzę, twórcy idą za trendem i w tym dodatku nawiążą do popularnych talentshow. Muszę przyznać, że trailer robi wrażenie. To co mi się podoba, to że będzie akrobatyka. Już myślałem, że będzie tylko śpiewanie i iluzjoniści. Jednak brakuje mi do tego wszystkiego aktorstwa. Co prawda PZ wprowadza taką karierę, ale jednak zasługiwałaby ona na większe BUM. Liczę też na to, że może autorzy dodadzą nowe opcje do karier starych, szczególnie do tych artystycznych jak pisarz czy malarz - na przykład organizowanie spotkań z fanami, podpisywanie książek, wywiady.

W filmiku wrażenie zrobiły na mnie sceny, wyglądają rewelacyjnie. Ale już widzę zastosowanie ich w grze - ogromna, piękna scena, występujący na niej sim, a pod sceną jakiś pięciu simów... zupełnie jak w klubach w PZ. Lepiej niech dopracują to... Mam też ogromną nadzieję, że dojdą w końcu restauracje z prawdziwego zdarzenia! Takie jak były w TS2. Mam dość ciągle tylko tych klubów...

Po zapowiedziach i trailerze można by pomyśleć, że szykuje się dodatek z dużym rozmachem, ale obawiam się, że będzie jak w przypadku TS3 PZ - dużo bajerów, które udają coś, czym nie są...
stare 06.12.2011, 12:14   #133
Spectrum
Guest

No nie powiem trailer ciekawy. Trzeba czekać na dalsze newsy (myślę, że jeszcze przed świętami będziemy o tym dodatku wiedzieć prawie wszystko). Ciekawi mnie czy dojdzie nowe miasto, było by fajnie.

edit: myślę, że można by już było utworzyć temat z przedpremierowymi dyskusjami na temat nowego dodatku.

Ostatnio edytowane przez Spectrum : 06.12.2011 - 12:19
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2011, 12:26   #134
Levkoni

Einarr Nowe miasto? No właśnie, a propos nowego miasta... w trailerze, zaraz jak kończy śpiewać ta ostatnia "realna dziewczyna" pokazuje się scena, jak jakaś blond simka w czerwonej sukni w futurystyczne wzorki śpiewa na jakimś dachu. Zwróćcie uwagę, że za nią widać wieżowce, całkiem inne niż te w Bridgeport. Pozostaje pytanie, czy to tylko tło na potrzeby filmy czy faktycznie zapowiedź nowego miasta? Filmiki z TS3 nie raz pokazywały różne sytuacje niemożliwe w grze, ale zawsze to były SYTUACJE, ZDARZENIA (jak np wypadek księcia Harry'ego w trailerze pokoleniowym z królewskim ślubem Williama i Kate), ale nigdy nie były to obiekty jakieś. Chyba, że ta simka występuje na stylizowanej tak scenie? W późniejszych scenach traileru również wielokrotnie za oknami pomieszczeń widać jakieś duże miasto. Ale tak czy siak, myślę, że nowe miasto będzie, w takim Sunset Valley to już i tak ciężko wcisnąć nowe parcele, jakie dochodzą w dodatkach, a tu mają dojść jakieś kluby, sceny, może restauracje... Poza tym dalej widać też nowe palmy, myślałem, że to te z Al Simhary, ale te na filmiku wydają się być dużo cieńsze i strasznie długie. A drzewa w TS3 nowe dochodzą wraz z miastami

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 06.12.2011 - 12:32
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2011, 12:34   #135
Spectrum
Guest

Absolem ,miejmy nadzieje, że nowe miasto dojdzie z dodatkiem. Np. w Bridgeport w ogóle nie ma miejsca, aby postawić nowe parcele. W SV jest tak samo...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2011, 13:06   #136
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

Gumifotel. Jakie cudeńko. ;*
Fryzurki nowe też piękne, a nawet bardzo piękne...
Triler zaskoczył mnie, i zadziwił.
Jak tak będzie wyglądał dodatek, kupie go na 100%... A może to będzie mój najlepszy EP.
Cudowne doekoracje, i wogóle cudo nad cudami.
A scena przed lustrem tej dziewczynki/kobiety była fajna.
TAM BYŁ MISIO.. !! Ale szkoda że był tylko ozdobą. ;(
stare 06.12.2011, 13:38   #137
hellraiser
Guest

To wszystko mogłoby być w PZ. Naprawdę.
Ale sceny zaiste, trzeba przyznać
I jak zobaczyłem datę premiery, to już widzę te wszechobecne bugi wynikające z niedopracowania
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2011, 13:44   #138
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

Proszę wszystkich o umieszczanie newsów w oddzielnych tematach, a nie w jednym zbiorczym - będzie bardziej przejrzyście przez co ułatwi znalezienie jakiejś informacji. Proszę także, żeby pamiętać o tym by w temacie napisać czego dotyczy dany news. A temat przenoszę do działu ogólnego o The Sims 3.
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2011, 13:57   #139
eyvee

Domyślnie Odp: Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje

a ja sie zaloze, ze dadza tylko te spiewanie, akrobatyka, magia....i na tym bedzie koniec "nowosci" > bym sie nie zdziwila gdyby tak bylo, bo TYLKO to pokazywali ciagle w tym trailerze.
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2011, 14:02   #140
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje

eyvee - będą cztery nowe kariery

Cytat:
Poprowadź swojego Sima do sławy na jednej z 4 ścieżek kariery: piosenkarz, magik, DJ lub akrobata.
+ zapewne pokażą wszystkie nowe opcje na trailerach więc nie będzie żadnych fajerwerków - jak niemalże zawsze.
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania