|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Super, to wszystko wiem. Miałem nasionko specjalne rzadkość WYJĄTKOWA, roślinka nazywała się roślina kwiatów śmierci bodaj, a z niej zebrałem kwiatek KWIAT ŚMIERCI. I nic mi to nie dało...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wlasnie juz nie ma zadnej opcji na tym rzezbiarzu. sprobuje jutro =/
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
halo...pomoze ktos??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Natka7502 - kod na kasę z dwójki działa w TS3. Na początku mamy kasę w zależności od ilości członków rodziny - im więcej ich jest tym więcej dostaniemy kasy na start.
edytka88 - po prostu klikasz małym dzieckiem na szafie lub lustrze, tak jak normalnym simem. Nie możesz znaleźć, a to przecież prosty sposób, w pierwszej kolejności jak chciałem zmienić fryzurę dziecku i ubranie to kliknąłem właśnie na szafie i lustrze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
qwerty12345 - pluton ja znalazłem daleko za miastem jest takie miejsce gdzie widać starą kopalnię i takie oczy tam są, to tam są różne kamienie porozwalane i ja tam pluton znalazłem ^^
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
aha dzieki unnami
chodze tam i nie moge tego znalezc powiedzcie mi dlaczego jak zostalem pelnym/prawnym wlascicielem ksiegarni to moge tylko 2tys. tygodniowo sciagac, mozna jakos zrobic zeby pwoiekszyc ta sume? nie interesuja mnie kody ktorych uzywaja dzieci do lat 12 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
theground dziekuje! musialam miec jakis blad, ale zainstalowalam jeszcze raz gre i juz poszlo..przez te dodatki z netu,mam chyba za slaby komputer na nie:/
dzieki za pomoc:* |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hej hej
![]() mam pytanie, jak zasiać omnioroślinę i co to w ogóle jest, bo mam 10 poziom ogrodnictwa i wyświetlił mi się komunikat że mogę zasiać już "omnioroślinę" 2 pytanie to jak zrobić wesele bo nie mam pojęcia 3 pytanie to skąd wziąć składniki do ambrozji z góry dzieki za odp ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
witam
![]() mam 3 pytania: po1 jak znaleźć nasiono omniorośliny i co to za roślina? (mam 10 poziom ogrodnictwa) po 2 jak zrobić wesele po 3 gdzie znaleźć składniki na ambrozję z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2 - jak zwykłe przyjęcie, po prostu dwóch simów musi byc po oświadczynych wtedy w telefonie masz przyjecie weselne i wsio, nie ma łuku, w czasie wesela klikasz simami na siebie i tam jest weź slub i oni biorą, reszta przychodzi i bije brawa 3 - składniki to: owoc życia i ryba śmierci * rybe smierci zlowisz na cmentarzu jak masz 10 wędkarstwa, łowi się ją na ustniczka, musi to byc po północy (00 - 4.00 około) * owoc życia musisz znaleźć, w sensie nasiono gdzieś musi być, szukaj przy cmentarzu i przy ośrodku naukowym, tam tego dużo |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|