|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
fajnie , co prawda dużo to nie powiedzieli, ale zawsze coś!!!
To koty będzie się zanosiło do spa dla zwierząt(?) i tam będą poddawane strzyżeniu? Fanie by było jakby sierść rosła niektórym rasą i trzeba było co 2 tygodnie simowe iść z ulubieńcem do psiego fryzjera ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
"Koty można golić" - fajnie, może uda się zrobić sfinksa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ale tak przetrawiłem w mózgu te golenie kotów i się pytam czy będzie można golić każdą rasę czy tylko poszczególne
![]() przekonamy się niebawem albo podczas premiery |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Po co golić koty? Kotów się nie goli, tylko wyciąga sierść... Nie ma kotów z włosami. Bynajmniej nie znam takiej rasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Często strzyże się persy, bo mają długą SIERŚĆ i wygodniej jest je strzyc niż czesać kilka razy w tygodniu
Ale wracając do zwierzaków bardzo bym chciał aby dodali jakiś filmik w którym dokładnie jest pokazany tryb tworzenia zwierzaka ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Myślę, że golenie kotów traktujecie zbyt dosłownie i że to tylko niedoróbka tłumaczenia albo złe sformułowanie, chodzi pewnie o tworzenie łysych kotów.
Też zerknęłabym chętnie na CAP, ale myślę, że nie będzie się znacząco różnił od tego z dwójki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Na Facebook'u pokazali zdjęcie statuły konia, jaka dochodzi ze zwierzakami:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf Proszą fanów o nazwanie jej. Nie doczytałem do końca, można ją wygrać w zawodach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do koni to twórcy poszli chyba tylko i wyłącznie w stronę "lasso, ranczo i heja" - wszystko cuzamen do kupy. Nie ważna specyfika wyścigów, skoków czy powożenia. Nie zdziwię się, gdy okaże się, że skakać przez przeszkody będzie sim ubrany typowo po kowbojskiemu, trzymając w ręku lasso ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Po za tym - na szczęście są te stroje do skoków.Ale pewnie koń skakać będzie mógł tylko pod siodłem, a noie sam z siebie nad ogrodzeniem, szkoda :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A z tymi smyczami to może okazać się jak z wózkami w pokoleniach... Byle jaka nierówność, sim odczepia psa i pies sam idzie parę kroków, a potem znowu go przyczepia...
Mam nadzieje że tak nie będzie.. ;/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|