![]() |
#1441 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=KRrJGVod0ag kolejny filmik o Pokoleniach
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1442 |
Guest
|
![]()
I wszystko załatwione ;D Na dzień dziecka simsy będą w domu ;d Mi pokolenia na pewno pójdą bo komputer był konfigurowany pod gry ;d Przy każdym filmiku stwierdzam że do tej pory ten dodatek jest najlepszy
|
![]() |
![]() |
#1443 |
|
![]()
Z tego co zrozumiałam, to będą podróże poślubne, czy coś. No nie wiem. Lepiej mi wychodzi tłumaczenie pisanego angielskiego, niż "mówionego". Byle do premierki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Guest
|
![]()
widzę, że wiele osób na tym forum ma talent do robienia off-topu na temat tego gdzie kto kupi dodatek i za ile (btw. kogo to tak w ogóle interesuje?)
![]() łódkowe łóżko jest cacy, piętrowe łóżka też, w ogóle wszystkie nowe obiekty. Na tym dziewięciominutowym filmiku, gdzieś koło 4/5 minuty jedna simka miała bluzkę, która bardzo mi się spodobała. Mam nadzieję, że będzie w grze ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Guest
|
![]()
Dodatek świetnie się zapowiada, kupię w dniu premiery.
Wie ktoś, czy będą nowe przepisy, a jeśli tak, to jakie? |
![]() |
![]() |
#1446 |
Guest
|
![]()
Moją uwagę najbardziej przyciągnęła kamera. Będzie można nagrywać, a później odtwarzać na simowym telewizorze co się nagrało ! Świetne.
|
![]() |
![]() |
#1447 |
Guest
|
![]()
Polska wersja zapowiedzi od EA Niemcy
Przygotowałem polską wersje filmu który został niedawno opublikowany przez EA Niemcy |
![]() |
![]() |
#1448 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
|
![]()
A niby gdzie tu jest offtop? To nadal rozmowa o premierze. Może dla Ciebie parę złotych to nie pieniądz, ale niektórzy chętnie dowiedzą się, gdzie dodatek jest najtańszy czy gdzie można go kupić najwcześniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Guest
|
![]()
Mogli się tego dowiedzieć wiele stron temu, bo rozmowa na temat "gdzie kupię nowe simsy" już kiedyś była, a w postach były takie same informacje. Po prostu męczące jest czytanie tego samego po raz trzeci.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|