|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mnie również. Czy w normalnym życiu potrzebni są do tego przyjaciele? No chyba, że sugerują nam, że w życiu wszystko załatwia się 'po znajomości'..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no wlasnie, wczytywanie... zbieranie przyjaciol do awansu, jak sie adoptuje dziecko a pozniej przywoza ci jakies brzydkie, nie lubie grac emerytami, nie lubie grac w duzej rodzinie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Najgorsze dla mnie jest jedno. Najbardziej ale to najbardziej
nie lubię gdy Sim umiera, a ja nie mogę go uratować. ![]() Nie powinno być czegoś takiego, to okrutne i można się zapłakać na całego. Nie lubię , gdy pięknie umebluję dom, a Simom się nie podoba. Ostatnio edytowane przez Vicia : 20.02.2009 - 14:58 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
Również jestem przywiązana do moich Simów,ale nie żeby przez to płakać,to tylko obrazki... -.- Co do tematu to jeszcze nie lubie utrzymywać przyjaźni(chyb atego jeszcze nie pisałam). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mnie denerwuje jeszcze właśnie to gdy zaadoptuje dziecko i jakieś brzydkie przyjeżdża
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tego, że im więcej dodatków z internetu, tym bardziej gra się tnie...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
CZasem mam ochotę odoptnąć brzdąca jakiegoś, ale cały czas wiem, że trafi mi się jakiś berzydal z paskudnym imieniem typu: Protazy o czarnej karnacji z ustami i paszczą o wielkości Azji!! Chociaż raz zaadoptowałem dziecinkę Elę była dosyć ładna z buzi nawet była śliczna, ale była ruda miała stalowe oczy i cerę mleczną.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
odrabiania lekcji i tego że dzieciaki zazwyczaj zaraz po przyjściu ze szkoły gubią gdzieś zeszyty i trzeba szukać ich po całym domu.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nienawidzę odrabiania lekcji i zdobywania nowych przyjaciół, którzy są potrzebni do awansu
Zeszyty trzeba szukać po całym domu, a przyjaciele do ciebie potem dzwonią i tylko zawracają głowę tekstami w stylu "myślałem, że porwało cię ufo" |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|