![]() |
#141 |
Guest
|
![]()
Oj, podróże, podróże!
Na studiach to miły dodatek, ale Podróże to zupełna innowacja! Poza tym NS był pierwszym dodatkiem do TS2 a Podroże dopiero wychodzą ![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A studia szybko sie nudza... (przynajmniej tak było ze mną) W każdym następnym dodatku jest więcej nowości... =] |
|
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Dzięki naprawde pomogliście
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 10
|
![]()
Studenci będą mogli jeździć. O nastolatkach nic nie wiem, ale myślę, że raczej też. No bo jeśli mogą jeździć sami do miasta, to czemu nie na wakacje?
Szkoda tylko, że nie można wysyłać dzieci na kolonie. I tych zwierzaków nie mogę przeżyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Racja, nie rozmumiem dlaczego zwierzaków nie wzięli pod uwagę! Ja zawsze jak jade z rodziną na wakacje to i z psem, koszatniczkami i chomikiem ^^ Nigdy zwierzęta, zwłaszcza pies nie zostaje nikomu podrzucany etc. A byłoby naprawdę fajnie, gdyby psy mogły sobie biegać po plaży, albo po górach... ;(
|
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
No troche to dziwne :/ Ciekawe co wtedy będzię, zwierzaki same w domu zostaną przez 3 dni ? Albo i dłużej. A może Maxis nie pomyślało o tym i będzie łatka do gry ?
|
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
pewnie czas się zatrzyma dla domu. tak jak w the sims 1
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Ale The Sims jest pod tym względem lepsze, bo zwierzaki na wakacje można było brać, jedynie do miasta nie.
|
![]() |
![]() |
#149 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wie ktoś ile potrzeba bedzie ramu? Pisze 512 mb, a jak ma się 5 dodatków???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=tG1Jm...elated&search= oglądnijcie sobie
![]() |
![]() |
![]() |