|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Zdjęcia są niesamowite! Jak zwykle świetnie pasują do tekstu.
Z kolei właśnie do niego wkradło się niestety kilka błędów, ale nie stwarzają wielkich problemów. Było kilka literówek i nadal zgubisz "ł", o którym już ktoś wcześniej wspomniał. Poza tym rewelacja. Potrafisz doskonale utrzymać czytelnika w napięciu .Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, że kiedy wyzdrowiejesz Twoja wena się nie ulotni. W między czasie napisz jeszcze kilka odcinków .
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
- jedzenia Moja droga, jak na 39 stopni gorączki to całkiem nieżle piszesz ![]() Fabuła świetna, sporo juz się wyjaśniło ![]() Może Aladar tez jest asystentem tylko w innej formie i obdarzonym wolną wolą??? Przecież można by było go tak zaprogramować? Dobra, nie odpowiadaj, i tak nie mam racji, ale nie mogę się oprzeć snuciu dziwacznych teorii ![]() Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia, jeszcze lepszej weny (niemożliwe!) i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Callineck : 11.07.2008 - 14:59 |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Jedna tylko uwaga- Aladar i doktor Harrison na rówieśników raczej nie wyglądają ^^
|
|
|
|
#4 |
|
|
Kiedy przeczytałam, jak Ana i Nancy się nabijają z Siwana, myślałam, że sama się uduszę ze śmiechu
. Świetnie Ci to wyszło. Nie mogę wyjść z podziwu.A ten Aladar to mi się bardzo podoba, szczególnie jak rozmawia z Nancy .Aha - Jeśli komentarze Cię motywują to mój przeznaczam na to, żeby pomógł Ci napisać jak najszybciej odcinek, bo nie mogę się doczekać. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A więc: Fajnie, że pojawił się ktoś nowy (w pewnym sensie, bo już był, ale jako epizod)
I mam dziwne wrażenie, że coś będzie między nim a Nancy. Albo może być tak, że on będzie coś czuł do Any, ale Siwan "wybije" mu to z głowy. No i chciałabym żeby Aladar był jednak dobry. Po za tym genialny odcinek, tylko strasznie w nim mało informacji. Niby długi, ale... 9/10 |
|
|
|
#6 |
|
|
Zauważyłam kilka literówek, ale to nic
![]() Jak zwykle bdb^^ I jak zawsze czekam dalej
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A ja czuję że... to oczywiscie bedzie zła postać (oh, kocham złe postacie) i zaprowadzi ich poza mury miasta a wtedy sie ujawni...a moze jeszcze gdzies w trakcie Nancy zacznie pociagac ta jego złość i... (matko znów udowadniam ze jetem zboczuchem)
W kazdym razie czekam z utęsknieniem na dalszy ciag wydarzen.... |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
a ja myślę, że ten koleś z długimi włosami, to jeden z tych Nocnych Łowców.. a może nawet to ten, co wtedy wynosił tą Lucy? ;]]
świetne! przepiękne, boskie, no super! ale pamiętaj.. zawsze po jakichkolwiek słowach, które kończysz na ą, musi być ł. przykładowo; zaczą(ł), rozpoczą(ł), runą(ł).. itd., itp. ale serio, prześwietne. śledzę te forum od dłuższego czasu i czytałam niektóre opowiadania.. te przewyższa wszystko.
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
skiel: w l. pojedynczej masz rację, ale w l. mnogiej nie dodaje się "ł", np. "robią, zaczną
.Nie wydaje mi się, żeby to był nocny łowca, bo na żywego trupa nie wyglądał . No chyba, że się tak świetnie trzyma, w co wątpię... Poza tym Nancy rozpoznałaby nocnego łowcę.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Hmmmm, coś mi nie pasuje ten Aldar, ale odcinek dobry
Czekam na następny!
|
|
![]() |