![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Zorianna ma wszystko to, czego brakowało mi w Pauli (która, mam nadzieję, była tylko wypadkiem przy pracy). Uwielbiam, kiedy artysta eksperymentuje, nie boi się pójść inną drogą niż tą dotychczasową, bo w większości przypadków powstaje coś tak świetnego jak Zorianna właśnie. Tą simką potwierdziłaś, że masz ogromne umiejętności i talent. Nie będę się rozpisywać o proporcjach, doborze dodatków itd. Po prostu - chcę więcej takich simek.
|
![]() |
#143 |
Reputacja: 7
|
![]()
Zorianna- jak na razie to chyba twoja najlepsza praca -,*
Ma ładne włosy i sukienkę. Troszkę przesadziłaś u niej z tuszem do rzęs. Ogólnie simka i prezentacje przypadły mi do gustu. Edit. Gdy przeglądałam Twoje prace, natknęłam się na coś bardzo interesującego, a mianowicie: Czy to nie jest simka Simki1 po drobnych zmianach: Twoja: [img]http://i37.************/2j10kgi.jpg[/img] Jej: [img]http://i35.************/10qie61.jpg[/img] A to czy nie jest simka Angie, także po drobnych zmianach ? Twoja: [img]http://i34.************/dyszk0.jpg[/img] Jej: ![]() Uderzające podobieństwo ![]() Ostatnio edytowane przez marysiaq : 30.12.2008 - 15:53 |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, nie pobieram simów artystow forum, aby potem je przerobic o_O
Jak już ściagam to tylko do gry. Przykro mi, że mnie oskarżacie, to nie miłe, ale cóż będę się bronić.
#145 |
Guest
|
![]()
marysiaq
Przecież to zupełnie różne simki, bo mają te same kolory włosów i oczu to już są takie same? Nie no sorry, zdenerwowałam się. |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Myślę, że coś w tym jest. Nie mówię, że ściągnęła simki i je przerobiła, ale poprostu "skopiowała ten styl" Mało jest 'samodzielnych' artystów na forum...
|
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Ale dziewczyny rudowłose najczęściej małą zielone oczy, a brunetki brązowe. To przecież naturalne, nie żadna tam wina Oblivion. Poza tym nie widzę innego podobieństwa, więc na moje niesłusznie oskarżana jest o kopiowanie stylów, czy ściąganie i przerabianie simek. Gdyby ta pierwsza miała te same okulary czy coś innego to może miałabym wątpliwości, jednak nic takiego nie ma miejsca.
Chanel, mam oskarżyć o kopiowanie stylu z innej artystki, bo Twoja simka ma niebieskie oczy i blond włosy? No chyba nie... |
![]() |
#148 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale nie gadaj, że nie mają podobnego stylu twarzy.
Zgadzam się z Chanel- wydaje sie, że Madame Crazy skopiowała styl tych simek.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Ja popieram Souris.
Są trochę podobne, ale na pewno nie uderzająco podobne. Myślę że Oblivion nie przerabiała tych simek. Mają inne kształty twarzy. |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
a dla mnei to by była duma gdyby ktoś robił simki podobne do mnie
![]() Może jej spodobały się te dodatki od simki1, więc je urzyła, chyba każdy ma prawo do korzystania z tych samych dodatków, każdy może je ściągnąć i dobrać do swojej simki. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|