![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
hm, potraktuję to jako komplement, przyznam szczerze, że nie robiłam jej na swoją podobiznę, ale musiałam porównać i... faktycznie
![]() dzięki za ocenę, kto jeszcze? |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Może ja : >
Vanilla jest bardzo ładna,taka delikatna,subtelna...ma bardzo ładne oczy i skin ; D 10/10 |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
Ładna simkia, fryzura jest bardzo ładna, jednak ten kolor włosów zupełnie mi się nie podoba, myśle że gdyby miala ciut ciemniejsze brwi to by kolor włosów lepiej do niej pasował. Usta mogłyby być nieco innego koloru, ale źle nie wygląda w takim makijażu.
|
![]() |
#145 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vanilla jest śliczna
![]() ![]()
![]() |
#146 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładna, tylko usta ma trochę za duże według mnie.
#147 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładna simka, o delikatnych rysach twarzy. Świetnie dobrana fryzurka. Właściwie nie ma się czego czepić, może poza oczami, ciut za skośne.
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
No więc Intenso - nie trafia w mój gust. Zewnętrzne kąciki (?) oczu za bardzo uniesione do góry. Z deczka maxisowa (ha, a moje to co?) brwi coś nie halo, a włosy o siwym odcieniu. 7/10. Przepraszam
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
nie masz za co przepraszać
![]() Maxisowska? Nie... Może Ci się wydaej, ale w 100 % jest połączeniem kilku twarzy+przerobione przeze mnie oczy, usta itp. |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
Nie chodzi mi o to, że od razu pierwsza twarz ale odrobinkę za mało zmieniłaś. A w ogóle to ja nie mam w tej kwestii nic do powiedzenia bo moje simki są tak maxisowskie że lepiej nie gadać :x
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|