|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie najbardziej wkurza:
1. Kiedy zamiast chłopaka rodzi się dziewczyna. 2. Małe dzieci grzebiące w kiblu. 3. Kiedy rodzi się dziecko z osobowością ''zrzędliwy'', to mnie najbardzie wkurza w całej grze. I to często się powtarza. 4. Opiekunki do dzieci. 5. Kiedy sim ma duży poziom zainteresowania: przestępczość a mały: kultura i środowisko. 6. Ględzenie przy jedzeniu. 7. Kiedyś miałem całą łazienkę brudną, sprzątaczka jej nie wyczyściła bo musiała myć cały czas akwarium które było czyste, przez to musiałem ja łazienkę sprzątać marnując czas simów. 8. Ładowanie. 9. Kiedy mój sim jest na studiach to inni studenci wchodzą do mojego pokoju i tam czasami zostawiają swoją pracę domową. Ostatnio edytowane przez Rattata : 28.03.2013 - 18:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Niedawno wydarzyło się coś takiego: popsuł mi się prysznic i zatrudniłem majstra, jak majster przyjechał to w tym czasie moja simka była w łazience i majster nie mógł wejść do łazienki i machał tymi łapami, bo mu simka przeszkadzała, choć w łazience było dużo miejsca i wtedy zamiast poczekać aż simka wyjdzie, zabrał pieniądze, poszedł i nie naprawił prysznica! Szczyt Głupoty, nawet gorzej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja najbardziej nienawidzę, gdy moim Simowie uczą się Tai-Chi i potem cały czas chcą je ćwiczyć. Przebierają się w dres i co jeszcze gorsze, uczą innych Simów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@up, dokładnie! To jest straaasznie wkurzające, a w szczególności kiedy jest ślub. X.x
Dodatkowo wkurza mnie kiedy sim nie może się przedostać do celu, bo inny sim bądź jakiś przedmiot zagrodzi mu drogę. ;/ Ostatnio się męczyłem z 5 minut, aby dziecko doszło do tortu i zdmuchnęło świeczki ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mnie najbardziej denerwuje to że simkom w ciąży szybko energia spada i są ciągle głodne . Mnie jeszcze też wkurza że jak jest godzina 18 i niemowlak ma zmienić grupę wiekową to to trwa kilka godzin i nawet kupno tortu czasem nie pomaga.
![]() |
#6 |
|
![]()
no przyznam że te małe dzieci lecące do kibla i bawiące się są denerwujące
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mnie strasznie irytują karaluchy. Wystarczy że sim jest zajęty swoim życiem, a tu gdy one się pojawią nierzadko zostawiają ślad w wspomnieniach(nawet jeśli chcesz je usunąć/wyrzucić/dzwonisz po tępiciela) a najczęściej masę śladów.. Cholernie wkurzające. ._.
![]() |
#8 |
|
![]()
Mnie denerwuje to jak simowie rozmawiają przy jedzeniu, a muszą iść do pracy za 0,5 h i w końcu nie zdążają zjeść do końca :/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mnie wkurza jak sim włącza gre komputerową lub robi coś samowolnie , i duchy które zostawiają po sobie kałuże .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 22
|
![]()
Się wkur... jak cholera..
Robię ślub.. Jeden sim tańczy z bachurzycą, dwie simki sobie plotkują, a młoda para sobie sama bierze ślub.........] |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|