![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie także bardzo się podoba
![]() 9/10 - za nieco dziwny nos ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Sliczna, ma ładne włosy i oczke ale faktycznie coś w ustach nie pasuje ; )
|
![]() |
#144 |
|
![]()
1.Donna
Jest piękna bardzo mi się podoba ![]() 2.Druga simka jakoś mi się nie podoba. Ma za bladą twarz i dziwny kształt twarzy. Podoba mi się fryzura. 3.Monika Nie podoba mi się jej twarz jest dziwna i za blada. Podobają mi się oczy i usta. 4.Samara Nawet fajna fryzura ale kolor obrzydliwy. Nie podoba mi się jej twarz. Ma dziwny wyraz twarzy. 5.Estera Jest bardzo ładna podoba mi się strasznie ![]() 6.Wanda Mniej mi się podoba. Ładna ma oczy i usta ale nie podoba mi się twarz czyli jej kształt. 7.Kalina Nie podoba mi się. Wygląda jak by miała worki pod oczami. Ma straszny noc ale za to ma bardzo ładne usta. A z daleka ma za grubą twarz. 8.Nika Nie podoba mi się jej fryzura i trochę twarz. 9.Laura Ma bardzo ładną twarz i jest niezła ![]() 10.Andrew Ma za ciemną skórę ale jest ładny. I ma trochę dziwny kształt twarzy. 11.Katherine Nie podoba mi się jej kształt twarzy jest masakryczna ale ma ładne oczy i usta a nawet fryzurę. 12.Melanie Ma za długą twarz pionowo. Nie podobają mi się jej oczy i usta. Ale fryz mi się podoba. 13.Rebecca Jest bardzo ładna i strasznie mi się podoba ![]() 14.Victoria Podobała by mi się strasznie ale tak ni jest ponieważ jest za blada. 15.Róża Ma straszny kształt twarzy. Podoba mi się fryzura i jej oczy i usta. |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Bardzo ładna, delikatna blondynka. Może trochę za wysoko kąciki ust. I to romantyczne imię - Róża...
|
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Róża piękna, jeśli dasz ją do pobranie chętnie chajtnęła bym z nią jednego mojego Sima
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#148 |
|
![]()
Hmm, jest trochę... maxisowa. Ale niekoniecznie jej to urody ujmuje. Po prostu było wiele podobnych simów i jeszcze więcej takich będzie.
Ogólnie patrzy się na nią gładko. 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Rebecca i Victoria sa dla mnie srednie, niewyraziste. Natomiast sliczna jest Roza i podoba mi sie fryzura Amandy - przez nia simka wydaje sie mocno realistyczna i absolutnie zakrywa wrazenie, ze moze 'Hmm, jest trochę... maxisowa'.
![]()
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
no prosze, kto to wrocil : )
przy okazji, tu Intenso, byla zona Twojego brata. a wracajac do tematu, to jakos chyba stracilas wprawe. hmmm...radze Ci robic skriny, pobrac sobie defaultowe twarze(oh, zdradzilam swoj sekret ;x) i cwiczyc cwiczyc cwiczyc. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|