![]() |
#1501 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1502 |
|
![]()
a ja pamietam jak każdy narzekał na pokolenia
![]() ![]()
![]() |
#1503 |
Guest
|
![]()
Ja też się nie mogę doczekać
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
|
![]()
Podejrzewam, że zaopatrzę się w ten dodatek, jak w każdy inny do tej pory. Ale i tak bardziej czekam na Zwierzaki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
|
![]()
No Zwierzaki to osobny temat... Bez nich gra jest nienaturalna. Życie bez gołębia, srającego Ci na łeb jest okropnie nienaturalne.
No ale wracając do tematu, WP może jednak nie będzie taki zły. Ale mi najbardziej spodobało się nie to, że sprząta pokój dzieciakowi, ale to, że matka dzieciaka w ogóle zauważyła, że w pokoju jest bałagan. Normalnie to jest tylko negatywny nastrójnik, ale nikt nikomu nie każe sprzątać. Wyjątkiem jest "poproś o umycie naczyń". Off-top: Co do zabierania modów z gry, to plik dll chyba też powinno się zabrać. Ja kiedyś nie zabrałam i nic złego się nie stało, ale dla pewności to chyba lepiej je pozabierać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
|
![]()
Uwielbiam cie za to
![]() ![]() Mam nadzieje, ze ten dodatek mnie zacheci do jakiejkolwiek gry - bo teraz nie gram w ogole :c
![]() |
#1507 |
|
![]()
ja też sie jakoś zniechęciłam ostatnio do gry, może jednak coś sie zmieni po " Pokoleniach".
Ostatnio gram moją sąsiadką, którą mam za ścianą, i może dodam fotki w opowiadamy jak sobie gramy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
|
![]()
wznawiam pytanie - w jakich sklepach widziałeś? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
|
![]()
Właśnie w jakich sklepach?Do empiku codziennie chodzę i nie ma
![]() ![]() ![]() No ale o WP gadamy gdzie indziej więc co do pokoleń to do premiery zostało tylko ... 5 DNI!!! Och, jak ja sie cieszę!!!Juz niedługo je zainstaluję ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
|
![]()
Ale Wam zazdroszczę, gdy to czytam - sama będę mogła grać dopiero na początku lipca, bo wtedy 1. odzyskam laptopa, 2. obronię pracę magisterską i będę miała czas. Chociaż już to chyba pisałam
![]() Ale ma to swoje dobre strony - jeśli dodatek zepsuje grę i będą bugi jak w Po Zmroku, po którym całkiem mi się odechciało Simów, to przez miesiąc powinna już wyjść aktualizacja naprawiająca je chociaż częściowo, pojawią się aktualne mody, itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|