|
|
#1521 | |
|
Guest
|
Cytat:
Moje simy nie miały takiej opcji mimo że mieli już 2 dzieci. Opcja stałego związku pojawiła się dopiero jak zmieniłam simce cechę charakteru na romantyczną...
|
|
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja u siebie nie miałem, żadnych problemów z połączeniem Simów, a żaden nie jest romantykiem, ani nic z podobnych. Potrzeba jedynie odrobiny cierpliwości i nie można się spodziewać, że to się stanie w jeden dzień. Niech się najpierw zaprzyjaźnią, itd... |
|
|
|
|
#1523 |
|
Guest
|
U mojej simki za to nie ma opcji zaręczyn,tylko od razu ślub.
|
|
|
|
#1524 | |
|
Guest
|
Cytat:
mieszkali razem ponad 15 simowych dni, codziennie próbowałam ich ożenić, więc nie wmawiaj mi że jestem niecierpliwa lub też nie zaprzyjaźnili się dostatecznie Po modyfikacji cech opcja od razu się pojawiła więc może to jakiś błąd?
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Guest
|
Cytat:
Może to być ciekawy eksperyment
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Guest
|
nie wiem co jest grane i przez co to.. zainstalowałam nową aktualizację, bo pokazała się jak grę włączałam i jak wczytuje grę to mnie z niej wywala ;/ i dupa..
|
|
|
|
#1527 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() dobra, nie o tym temat. |
|
|
|
|
#1529 |
|
Guest
|
A ja mam pytanie, czy te punkty ze store kiedyś wygasną (stracą ważność) ?
Bo swoją grę mam już od tygodnia, ale jeszcze jej nie zarejestrowałam, jednakże chciałabym wiedzieć, czy jakbym, na przykład, zarejestrowała się w następnym tygodniu, to miałabym te punkty? |
|
|
|
#1530 |
|
Guest
|
Dziękuję za odpowiedź.
Owady można oddać do instytutu a kamienie? Czy można je sprzedać tylko w trybie kupowania? Czy u was w grze butelka dla dzieci ma przezroczystą końcówkę(przy smoczku)?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|