![]() |
#1541 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na pewno nie będzie stu ras kotów, skoro "dziś znanych jest około sto ras kotów".
|
![]() |
#1542 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
|
![]()
Nom. Zgadza się. No chyba że nie będzie można krzyżować takich koni, to znowu byłoby nienaturalne... Ja tam ucieszę się nawet z dwóch czy trzech gatunków, byle w końcu mieć koniki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
|
![]()
Widać CAP ! Wywiad~Ryan Vaughan
"Ryan podkreśla, że tworząc nową odsłonę Zwierzaków zespół skupił się na ulepszeniu tego, co dano graczom w drugiej generacji The Sims. Twórcy zgodnie stwierdzili, że The Sims 2 Zwierzaki były bardzo dobrą grą, jednak w The Sims 3 chcieli przenieść zwierzęcą rozrywkę na wyższy poziom. Tym sposobem dodano możliwość sterowania pupilami, co całkowicie odmienia spojrzenie na grę. Psy i koty, podobnie jak simowie będą się starzeć. Każdy kolejny etap ich życia to nowe interakcje i elementy do odkrycia. Jak łatwo się domyślić, także naszych wirtualnych pupili czeka śmierć."
![]() |
#1545 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Dzięki za film ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1546 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ale ten konik w CAP był przeuroczy...
![]() |
#1547 |
|
![]()
Konik był piękny! Widziałam fajne umaszczenie dla konia, jakby zebra. Zrobię sobie takiego "zebrowatego" konia. Będą źrebięta\kocięta\szczenięta i będą podobne do swoich rodziców. Koniki będą jadły... siano (o zaskoczenie!). Zrobię sobie parkę z klaczą i źrebakiem... Jak źrebak dorośnie to Simowie będą mieli na kim jeździć... No i owczarka szkockiego, Lessie (wiem, tendencyjna jestem). Kota też raz zrobię, żeby zobaczyć jaki jest, ale na co dzień nie będę grała kotami. Coraz bardziej mi się podoba ten dodatek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Guest
|
![]()
konie są świetne
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Guest
|
![]()
Raczej nie poprawią, a widać było tylko jednego kota takieg krótkowłosego, a widziałem gdzieś na zwiastunie inne koty takie puszyste które fajnie wyglądają
![]() |
![]() |
![]() |
#1550 |
Guest
|
![]()
Brakowało mi zwierząt. Nie wyobrażam sobie bez nich gry. Po prostu kocham sierściuchy. Jednak pomysł ze sterowaniem nimi nie bardzo przypadł mi do gustu, dlatego zostawię je samym sobie.
Wystarczyłyby mi koty i psy, nie jestem wymagająca. Byle było wiele ciekawych interakcji i animacji z ich udziałem ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 45 (0 użytkownik(ów) i 45 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|