Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.12.2011, 17:58   #1551
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@eyvee - oi, znam ten ból xd chociaż z moich małych Rose i Lhei jestem dość zadowolona zresztą Rose już widzieliście, a Lhea się pojawi jak tylko mój internet zacznie współpracować a tak btw, skąd ściągasz skiny?
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.12.2011, 18:03   #1552
eyvee

@milkie - skiny z lemonleaf - ale teraz cos nie ten teges, bo nie potrafie sciagnac...powiem wam, ze jestem zdziwiona....przeszlam teraz na rodzine Tanimoto a tutaj wszyscy mi sie postarzeli jakbym miala wlaczony postep historii....a mam go wylaczony o co kaman? nie chce by oni mi sie starzeli jak wylaczylam ten postep...Kaori i Steven zaraz mi umra a dopiero co byli dziadkami ;/
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2011, 18:22   #1553
inseparable

nieeeeee, ja nie chce żeby Kaori umarła o.O pamiętam jeszcze jak była młoda i piękna i wgl ... xd odmłodź ją w CASie
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2011, 18:54   #1554
Arisane

eyvee - Jak zwykle, ubóstwiałam każdego czlonka Twojej famili, a teraz są następni...Możesz kupić Kaori i Steven'owi eliksiry odmłodzenia, wtedy nie umrą.

.Catti. - Meteoryt? O matyldo, dobrze, że uciekła, bo jest zbyt piękna na przedwczesny koniec.

Hayley - Zaczyna się ciekawie, ale trochę przynudza. Jestem zaciekawiona, co dalej.
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2011, 19:33   #1555
Miscellaneous

eyvee - Ja zawsze moim simom wyłączam starzenie się, a 'wyprawiam' im urodziny za pomocą tortu, albo Nraasa Master Controllera.

SunnySimmy - Było blisko. Musiałam ją teleportować, bo jakbym tego nie zrobiła, to by na nia spadł.

Wszyscy macie super rodzinki ! ( u mojej się DUŻO pozmieniało ;D )
stare 18.12.2011, 20:40   #1556
eyvee

@.Catti. - chyba zrobie to samo, bo jednak "jakos" gra sama mi daje wiek do przodu simow co nimi nie gram.

Rodzina Tanimoto/Lastavard ciag dalszy

Gdy u Hinaty i Marcusa dziewczynki szly grzecznie spac...

David i Cathrine stali sie nastolatkami

Cathrine urosla na wesola i spontaniczna cicha romantyczke...

...zas David stal sie przebojowym nastolatkiem lubiacym wszystko co zakazane pasjonowal sie takze muzyka.

Pierwszy dzien w nowej szkole - pora na liceum i nowe znajomosci...Cathrine troche zmartwiona nowym srodowiskiem.

Do Steven'a i Kaori przyszla w odwiedziny Hinata - opowiadali sobie o wnukach, starych dobrych czasach i pokazywali zdjecia malej Cathrine oraz Davida, czekajac na zdjecia blizniaczek.

Tomoya nie mogl sie skupic przez te smiechy i glosne pogadanki...patrzyl tylko na siostre i rodzicow spode lba xd

Amelia cos ciezko przezywa nadchodzace lata...starosc zbliza sie krokami i chyba dopadla ja depresja <a za 3 dni bedzie dopiero dorosla xD>

Cathrine po 1szym dniu w szkole stwierdzila, ze nie bylo zle - poznala wiele fajnych nastolatkow....moze nawet i sie zakocha?

David byl dobrym uczniem w szkole...ale wolal siedziec samemu, zdala od namolnego towarzystwa...

Steven podarowal Kaori piekne kwiaty - takie jakie kiedys lubila. Moze i lata juz swoje maja, ale milosc nigdy nie zniknie.

Cathrine swietnie dogadywala sie z bratem - chociaz na takiego nie wyglada co lubi sie smiac i bawic w bitwe na poduszki xd pozory myla

Cathi wiedziala, ze David nie przepada za lekcjami domowymi, wiec odrabiala je razem z nim.
stare 18.12.2011, 22:59   #1557
ginsei

eyvee - postęp historii jest bardziej od tego, by nieużywane Simy się nie żeniły, nie wyprowadzały i nie rozmnażali. A brak starzenia - jak sama nazwa wskazuje

Też bym chciała, żeby któreś z dzieci zapewnily rodzicom drugą młodość... Może Marcus wpadnie na kolejny genialny pomysł na użycie tym razem owocu życia?
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2011, 07:27   #1558
M3Lcik

.Catti./milkie_way15/suomii/eyvee- dziekuje za zainteresowania moją rodzinką i za współczucie dla Steve'go aż chce się wstawiac tutaj fotki gdy widze,że kogoś interesują losy mojej rodzinki a Steve'mu szykuje kolejną niespodzianke,która wywruci jego zyciem

Eyvee-powiem poraz setny : Boże jakie piękne sa twoje Simy!! Zauważyłam,że wszyscy panowie w Twojej rodzinie są jasnowłosi-czyżby słabość? Wstaw proszę Hinaty, Cathrine i Davida na GW,bo az mnie skręca by mieć ich u siebbie prszę,proszę,proszę..

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2011, 09:02   #1559
eyvee

@ginsei - no moze zrobi takie cos xD
@Marl - dzieki wielkie sa blondynami bo po pierwsze od Steven'a sie zaczelo i dziedziczy dalej jakos tk na chlopcow, a po drugie to mam manie na punkcie takiego "Natsu Tanimoto" bohatera mangi/anime i on tez jest blondynem xD wiec wiecie...hehe<moj avatar>
stare 19.12.2011, 11:28   #1560
shotshe

Rodzina Break

Mała Amelie stała się dzieckiem.

Ale Fensy musiała wrócić do pracy.. Po raz setny dała wskazówki opiekunce i wyszła..

Niestety.. jej szczęście po powrocie z pracy zmieniło się w czystą rozpacz.. Zabrzmiał telefon. Był to Johny.
- Jeśli chcesz jeszcze zobaczyć swoją córeczkę masz mnie przeprosić i pięknie mi to wynagrodzić.
Fensy była w totalnym szoku!

Nie zastanawiała się.. Od razu zadzwoniła na policję.

Wszystko zeznała policjantce. Opowiedziała wszystko od początku do końca.

Nagle po raz kolejny zabrzmiał dzwonek telefonu.. Usłyszała w nim wrzaski swojej córeczki.. A po chwili przyszły te okropne zdjęcia..

Policji w bardzo szybkim tempie udało się namierzyć Johnego.. Ukrywał się w apartamencie.. A właściwie to się tam włamał.

Gdy Fensy zobaczyła swoją córeczkę chwyciła ją w objęcia, wycałowała.

Fensy martwiąc się o swoje dziecko wypytała je czy jest głodna czy śpiąca.. Amelie zamiast tego powiedziała jej po prostu: "Kocham cię mamusiu".

Fensy aż popłakała się ze szczęścia.

c.d.n.
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania